18-årig italiensk kvinde parteret af neger i to kufferter

For få dage siden blev liget af en bare 18-årig kvinde fundet parteret i to forskellige kufferter. Efterfølgende er en fremmed neger fra Nigeria anholdt for drabet. Du har formentlig ikke hørt om sagen før nu, da negerforbrydelser isoleret ikke har interesse for det anti-europæiske MSM.

En patriotisk italiener forsøgte efterfølgende at begrænse voldtægter af italienske kvinder i Italien, hvilket har fået landets største mafiaklan Polizia de Stato (Rigspolitiet) til at gå amok, og opfordre alle til at holde sig inde døre i området. Hvornår advarer de imod kriminelle migranter?

I Danmark verserer (endnu) en lignende sag, om en 22-årig fremmedneger fra Somalia, der på Vesterport Station har truet en 75-årig dansk mand til oralsex med slag, spark og trusler.

KSDHA skriver endvidere, at negermænd fra Somalia i følge tal fra Danmarks Statistik har et voldsindeks på 771, der betyder, at de er 7,71 mere voldelige end alle andre mænd. Kun en idiot kan undgå at spørge sig selv, hvorfor militæret tolerer disse udyr i Danmark.

Mafiaklanerne Polizia de Stato og Carabinieri, MSM, liderlige negere og andre kriminelle hører ikke hjemme i Europa. Italien for italienere – hvad ellers?

https://www.youtube.com/watch?v=ZLO6N9IkCtU