Tro det eller ej: Carl-Mar Møller optaget i Syrienblog

Syrienblog skal identificere, dokumentere og modarbejde illegale trusler imod Syrien.
Det er en opgave, vi tager meget alvorligt. Derfor kan dagens tilføjelse fremstå noget komisk.

Danske Bank havde engang en fin parole, der lød “Gør det du er god til – det gør vi”. Den parole kunne man ønske sig, at en figur som Carl-Mar Møller havde valgt at følge.

På sin blog carl-mar.dk (jødisk ejet side, red.) gentager Carl-Mar Møller den 24. januar 2018 amerikansk krigspropaganda om, at Assad bruger giftgas og dræber civile, og meget andet. Han taler for, at USA skal bruge bomber for ellers, vil “mennesker i Vesten miste respekten for USA og deres allierede”. Indlægget blev fulgt op af et læserbrev i Berlingske, der blev trykt dags dato.

En meget primitiv skolegårdslogik, må man sige. Skal vi følge Carl-Mars vanvittige analogi, burde Assad måske snarere bombe Carl-Mar Møllers galeanstalt i Kokkedal.

Apropos love og regler, er USA’s tilstedeværelse i Syrien folkeretsstridig. Gid der havde været lige så meget amartørjurist i Carl-Mar i 2003.

Jødisk forbindelse
Man kan undre sig over, hvorfor en så intetsigende og ligegyldig personlighed som Carl-Mar Møller, pludselig tordner frem med disse storpolitiske spørgsmål, og med opfordringer til at “ødelægge” en arabisk statsleder. Indtil man undersøger det bagland, der styrer ham.

Ved brug af simple algoritmer som “Syrien” og “Assad”, scannes internettet dagligt for den slags. Mange navne bliver tilføjet til Syrienblog hver eneste uge, men vi kan stadig blive overrasket. På det foreliggende grundlag, må vi byde Carl-Mar Møller, Michael Meyer Pedersen og Lea Dueholm velkommen. Opfordringer til drab på Syriens præsident og på syrere, er ikke noget, der er velset.

Opfordringer til angreb på syriske militære installationer i Syrien er ikke en anklage for børn.
Det er åbenbart en udfordring for MSM i Vesten, at kritisere Assad, uden at anvende trusler og opfordringer til kriminelle terrorlovsovertrædelser. Forestil jer, hvis vi skrev, at dansk militær skulle bombes, og Løkke skulle ødelægges i Berlingske.

Opdatering, 19. november 2018:
Artiklen er fjernet fra Carl-mar.dk og registrant Michael Meyer Pedersen er fjernet fra DK-Hostmasters WHOIS-database. Michael Meyer Pedersen har henvendt sig til os og bedt om at få hans navn fjernet fra vores sider. Som registrant er man juridisk ansvarlig for indholdet på et dansk domæne, også når det opfordrer til bomber og drab på syrere i Syrien.

Jøde Michael Meyer Pedersen er registrant for Carl-Mar Møllers blog siden 1997.

 

Michael Meyer Pedersen har på Facebook forsømt sit jødiske navn.

 

Varemærket Carl-Mar bruges nu til at fremprovokere jødisk-amerikansk propaganda i dansk MSM. Berlingske, 27. januar 2018.
At tilslutte sig Islamisk Stat som jihadist er en privat sag, som Carl-Mar støtter.
November 2018: Efter vores optagelse er Michael Meyer Pedersen fjernet som registrant hos DK-Hostmaster. Han har også forsøgt at få os til at fjerne hans navn fra vores sider. Man skal tænke sig godt om, inden man bliver registrant for sider, der opfordrer til bomber og drab.