Tysk by indfører asyl-stop: Tysk ægtepar stukket ned for ikke at vise “respekt”

Tyskere med Tysklands retmæssige (og delvist forbudte) flag. Velbesøgt af omgivende kampklædte føderale objekter – som altid.

 

Lad det først være helt afklaret: Enhver såkaldt “syrer” der befinder sig i Europa som såkaldt “flygtning” eller migrant, bliver af syrere i Syrien betragtet som affald i et kloakafløb. Kujoner, der rangerer under rotter, og intet andet end det. De bliver af egne familier omtalt med stor skam.

Præsident Bashar al-Assad blev i 2014 interviewet af et TV-hold fra Østrig på et tidspunkt hvor det havde været fremme, at mange såkaldte “syrere” ønskede at vende tilbage til Syrien. Til muligheden svarede præsidenten, at han “ikke vil anbefale nogen, at prøve at vende tilbage”.

Syriens indenrigsminister gik skridtet videre i 2016 og slog fast, at man registrerer hvem der er rejst, og at de er uønskede i Syrien. Registreringen skal forebygge, at de får en god velkomst.

Første asyl-stop i Tyskland
I Cottbus i Tyskland har man for første gang indført et “asyl-stop” i byen, efter måneder med uroligheder mellem tyskere og fremmede illegale kriminelle. En bare 14-årig kloakrotte, der allerede var kendt af Politiet, stak sidste fredag et tysk ægtepar ned, fordi de ikke “udviste respekt” ved et TYSK indkøbscenter, ved at lade de racefremmede gå ind først.

Europa skal diskutere asyl-afvikling, ikke bare asyl-stop
Det er slet ikke nok, at tage stilling til, hvordan migrantstrømmen kan begrænses eller stoppes. Vi skal diskutere, hvordan vi kan afvikle eksisterende udlændinge i Europa, og det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi her på stedet mener, at det er en militær opgave.

Den holdning vil de fleste udefra nok have en forstyrret opfattelse af. En handlingslammet, politisk velopdragen eller hjernevasket fordømmelse for. Man skal huske på, at har man sagt Israel ud af Palæstina, så må man også sige palæstinensere ud af Danmark. Ellers er man selv zionist.

Der findes ingen pæn løsning på dette problem. Slet ikke efter danske forhold. Det skal man sige til sig selv, og indstille sig på, hvis man overhovedet ønsker at spekulere i at løse problemet?

Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Situationen i Europa har fået genfødt en aktiv revolutionær Strasser-bevægelse i Tyskland. For første gang siden De Lange Knives nat.

Velmaskeret og erklæret ulovlig af det føderale regime, der handler det om at komme få, og komme hurtigt, så man kan overraske den først tilkomne ret passive mandskabsvogn. Der er ikke noget mere utroværdigt, end noget der er lovligt i Tyskland.

Vi har naturligvis sendt Ether til drengene.