15.000 kr. for et gammelt skolefoto

Tilbage i 2015 fik vi tilsendt et gammelt skolefoto af en person, som vi interesserede os for. Helt rutinemæssigt kvitterede vi med at udbetale BTC svarende til 1000 kroner til afsenderen. Kilden har nu for sjovs skyld gjort os opmærksom på, at han aldrig dengang fik omvekslet (solgt) den overførte mængde BTC til danske kroner. Det har han gjort nu, og modtaget knap 15.000 kroner.

Det der egentlig bare skulle have været et simpelt middel til at beskytte vores kilder imod at blive bank- og statsregistreret, når de tippede os anonymt, er snarere gået hen og blevet en pensionsopsparing. I 2012 købte vi fire Bitcoins til et beløb, der var så ubetydeligt, at vi ikke husker det. I skrivende stund koster en Bitcoin 9223,07 amerikanske dollars.

Syrienblog er det eneste medie på dansk, der anonymt udbetaler penge uden at stille spørgsmål. I januar 2015 underkendte Højesteret den “kildebeskyttelse”, som etablerede journalister vil prøve at spise dig af med. Stol aldrig på nogen, der spørger om dit navn! 

Start din Bitcoin-investering nu:
Send anonymt tip