En ærlig MSM-soldat om sit forhold til Syrien

Ingen tilknyttet fritidsklubben Syrienblog arbejder under 40 timer om ugen – uden for det ulønnede område Syrien, vel og mærke. En krig om Syrien er ikke en arbejdsstation eller et pengetræ for nogen ærlig mand. Anderledes er det for de sædvanlige freelance MSM-lejesoldater, der i det mindste er ærlige om deres forhold til Syrien i dette nedenstående tilfælde.

Til gengæld kan vi tilbyde politianmeldelser, dødstrusler og skyderier der aldrig bliver opklaret, hvis det kan friste en af de tusindvis af desperate, arbejdsløse DJØFere.

Subsidiært kan de jo overveje, at få sig et rigtigt, produktivt arbejde ude i samfundet, i stedet. Og gøre som almindelige mennesker; Blogge hvor blogging hører til. På kedelige, private, ulønnede, uforkælede, selvfinansierede sider, som ingen anser for noget. Velkommen til virkeligheden.

Vores kedelige gratis Syrienblog, den 21. november 2017.
Den etablerede pengemaskine Ræson, den 23. november 2017.
Når MSM mangler en nyttig idiot, kan de altid putte lidt mønter i en DJØFer.