Skoler og sygehuse lukker; 860 mio. til Ukraine og Georgien

Danmarks såkaldte “liberale” udenrigsminister har godkendt et såkaldt “naboskabsprogram” til Ukraine og Georgien på 860 millioner kroner. Nu er hverken Ukraine eller Georgien vores naboer, men klart russisk interessefære – hvor Danmark skal holde sig langt væk.

Forestil jer, at Rusland støttede et grundlovsstridigt kup mod Grønlands selvstyre, som de kaldte protester og legitimt oprør, og derefter sendte soldater til Nuuk. Det var den behandling, Rusland fik af “os” i deres naturlige, berettigede interessefære. Vi kan prise os lykkelige over, at Rusland er så defensive; Faktisk eksisterer der ikke ubetydelige selvstændighedsfølelser på Grønland, der egentlig kun mangler russiske våben, og RT til at kalde dem moderate og demokratiske.

Rusland har aldrig udfordret dansk interessefære, uanset at det ville være let og attraktivt.

Nyheden kommer i kølvandet på, at Danmarks katastrofale forræderregime for få uger siden besluttede, at øge antallet af danske soldater i Afghanistan og Irak. Efter mere end 15 års håbløs og folkeretsstridig besættelses- og krigsdeltagelse uden noget (dansk) formål.

Desuden vil man (gen)opføre en installation på Bornholm, der skal “aflytte” russerne, så vi kan høre når ulven kommer og spiser os alle sammen i ly af natten. Bornholm er et af de steder, hvor flest skoler er blevet nedlagt for at “spare” (overgå til amerikansk militærindustri).

Dette sker parallelt med, at man i Danmark lukker skoler og sygehuse, og fortæller skatteydende indbrudsofre, at Politiet ikke har tid til deres pjat. 0,3% indbrud opklares. De facto straffrihed.

DR skriver samme dag: “81-årige Else trænes til selv at tage bad

Finland, Sverige, Østrig og Schweiz har aldrig været medlemmer af NATO. Hvor mange gange er det nu, Putin har besat dem?

“Jamen de tog jo Krim, så tager de også Bornholm”
Sådan lyder det rigtige svar på Forsvarsakademiets uddannelser. Virkeligheden er, at 70% af Krims befolkning er russere, og at Krim oprindeligt er russisk. Der er ingen russere på Bornholm, der blev befriet af russiske tropper under 2. verdenskrig. Da Stalin i 1946 blev opmærksom på, at der stadig var sovjetiske styrker på Bornholm, beordrede han dem straks tilbage. Ikke engang Stalin ville have Bornholm, der kunne have været en russisk ø under Kaliningrad den dag i dag, hvis han ville.

Ofrene bliver igen de hårdarbejdende danske landmænd, og virksomheder som Carlsberg og Ørsted (Dong), der taber milliarder af kroner på regimets unødvendige og primitive russerforskrækkelse og leflen for det amerikanske militær-industrielle kompleks, der elsker at sælge kampfly og radarinstallationer til amerikansk brug, hvor danske skatteydere ufrivilligt betaler prisen, velsignet af deres “liberale” udenrigsminister.