Enes Ciftci har mistet sit danske statsborgerskab

Højesteret har i dag frakendt Enes Ciftci sit danske statsborgerskab og udvist ham for bestandigt, skriver DR. Nu er det bare at ringe til Ankara, og få kurderen fra Tyrkiet skrevet op på en venteliste til et hul der, hvor han hører til – hurtigst muligt.

Afgørelsen i Højesteret er de jure fornuftig, da den forhåbentlig kan blive retspraksis fremover i lignende sager. Så er spørgsmålet bare, om regimet vil mande sig op, og virkelig forfølge disse eks-“danskere” ud af landet? Ellers er det jo ligemeget.

Det kommer ikke til at ske. Forsvarer Michael Juul Eriksen udtaler, at man overvejer at prøve sagen ved overnational fremmedret, der underkender dansk ret.

Selv hvis resultatet skulle blive stadfæstet der, vil regimet ikke uden videre udvise ISIL-terroristen Enes Ciftci. Det er kendt for, at have udviste fremmede terrorister under såkaldt “tålt ophold”, bl.a. Mossad-agenten, israelskgifte Danny Abdallah, der er udvist af Danmark hele to gange i henholdsvis 2003 og 2012, men som til stadighed lever her i bedste velgående.

Højesterets afgørelse(r) er herefter ikke noget andet end billig populisme, og ligegyldigt papirnusseri. Helt på linje med det snarlige kommunalvalg, og det kommende forrædertingsvalg.

Danny Abdallah lever det søde liv som “udvist af Danmark for bestandigt”.