Kammerater fra Polen på gaden

Vores polske kammerater fra den nationalsyndikalistiske Falanga-bevægelse var i går på gaden i Warszawa sammen med op mod 60.000 polske landsmænd. I MSM beskrives de naturligvis som højreradikale, racister og nazister. Sandheden er, at det “racistiske” Falanga er en af Syriens tætteste venner i Europa, og at deres stærke netværk til arabiske patrioter er glødende varmt.

Enhedslistens internationale udvalg kan godt pakke sammen, når det kommer til disse “racisters” netværk og alliancer inden for international solidaritet i mellemøsten.

Den overordnede parole var nej til migranter og befolkningsudskiftning i Polen. Et problem, der har medført store lidelser for det arabiske folk efter 2. verdenskrig.

Polen er et stærkt folk, der har modbevist Forrædertingets løgne om, at Danmark er forpligtet af EU eller internationale konventioner til at modtage migranter. Polen er fuldgyldigt medlem af EU, og har modtaget 150 asyl-ansøgninger i år. I gennemsnit bliver omkring 1% godkendt.

Over 60% af befolkningen mener, at landet ikke skal give nogen asyl. 150 asyl-ansøgninger, hvor af i gennemsnit 1% bliver godkendt, samler snildt 60.000 mennesker på gaden – på en dårlig dag.

Falanga-aktivister på besøg hos libanesiske venner (Hizbollah) i Libanon, 2013.

På besøg hos SSNP i Libanon.
Falanga-aktivister foran Syriens ambassade i Warszawa.
Bartosz Bekier (Falanga) med Syriens premierminister Wael Nader al-Halqi (2012-2016) i 2013.
Bertosz Bekier (leder, Falanga) i Damaskus.
Stormufti Ahmad Badreddin Hassoun med Bartosz Bekier (Falanga).
Falanga er en revolutionær nationalsyndikalistisk bevægelse, der afviser det etablerede politiske regime. Her med tilhængere i polsk militær.
Bartosz Bekier (Falanga) i Donbas.