Ekstrabladet lancerer kampagne mod Danmark

Langt størstedelen af fremmede kriminelle er senere generationer, født og opvokset i Danmark. Det er naivt at tro, at fremmede kan kneppe sig til danske generationer, når problemet kun bliver værre og værre. Eksklusion er den eneste løsning – ikke integration.

Ekstrabladets chefredaktør indleder lørdagens avis med sætningen:

Lad os være ærlige. Lige meget hvor meget nogle drømmer om det, så kommer der ikke en tid igen, hvor alle i opgangen hedder Hansen, Jensen eller Madsen.

Altså en afvisning af Danmark, der er en sammentrækning af (Dan)ernes (Mark).
Poul Madsen har i øvrigt ret; Hvis ikke der findes en revolutionær bevægelse i Danmark, hvis ikke der findes patrioter i dette land, der insisterer på en revolutionær strategi, så er det ikke forkert.

Parallelt med daglige skyderier, drab, voldtægter, plyndringer, hjemmerøverier og tyverier udelukkende begået af fremmede, vil Ekstrabladet sammen med forræderiske politikere fra Venstre, Konservative og Socialdemokratiet indlede en kommunalvalgskampagne, under en parole der lyder, at integration er kommet for at blive, og at løsningen er, at alle fremmede skal blive lige som Ozlem Cekic. Hvis en revolutionær omstyrtning af det forræderiske regime før lød håbløst, så ved vi ikke, hvad vi skal kalde denne – regimets – “løsning” for.

Til kampagnen har Ekstrabladet fundet nogle børn, der mest af alt ligner nogle folkeskoleelever, der er blevet tilbudt at komme i avisen. Så er omstændighederne vel underordnede.

Der findes ingen fredelige løsninger på fremmedproblemet i Danmark, som der aldrig har gjort noget andet sted i verden. Med senere generationer, der måske tilmed er født og opvokset i Danmark, men som til stadighed er fremmede ikke-danskere, er der kun at sige: Ingen dansker bad nogensinde dine forældre kneppe med hinanden i vores land.

En anden ting der er skræmmende er, at MSM og Forrædertinget er begyndt at omtale nutidens fremmede som problemer skabt af noget tilbage i fortiden (læs; ansvarsflugt), men som problemer vi ikke længere kan undgå, og må affinde os med. Det er noget de påstår, imens de hver eneste dag – stadig – tager nye fremmede ind, som kommer direkte foran hjemløse danskere i boligkøen.

Den der med, at fremmede er en byrde, afdøde Anker Jørgensen skabte tilbage i 70’erne, har intet med virkeligheden at gøre, uanset at han også var en landsforræder, der desværre aldrig blev stillet til ansvar for militæret. Og så findes der i øvrigt ikke noget mere intetsigende og ligegyldigt, end et dansk kommunalvalg. Eller forrædertingsvalg, for den sags skyld.

Hvem har ikke lever under to forskellige regeringer og byråd? Det er den “indflydelse”, et ubevæbnet dansk folk, der afviser en revolutionær befrielsesstrategi har.

Hvis danske patrioter bare var halvt så skydeglade, som fremmede kriminelle bander i København, så ville de og deres skytsengler på Christiansborg og Ekstrabladet, ikke have en chance.

Afslutningsvist skal vi også huske at rose Ekstrabladet og Poul Madsen for deres ærlighed. MSM og Forrædertinget har opgivet Danmark. Har du?