MSM: Dansk-jødisk journalist skal vise “regimets side” i Damaskus

Nagieb Khaja anbefaler på det varmeste Adam Holms nye bog “En by i krig” om Damaskus, der bliver brandet i MSM på den måde, at man skal forstå “den anden part” af konflikten i Syrien. “Modsat mit fokus”, som Nagieb Khaja selv skriver det på Facebook.

På denne måde bliver dansk MSM’s ensidige dækning fra terroristernes side legitimeret, fordi nu har Adam Holm angiveligt lappet såret med et plaster, og skrevet en bog fra “den anden side”. Dog ikke uden forbehold. I lange vendinger beretter Nagiebullah om, hvordan man ikke kan lave fri journalistik, når man bliver “forfulgt” af regimets onde efterretningsfolk over alt.

Nagieb Khaja har åbenbart kunne bevæge sig frit rundt uden forbehold, når han besøgte sine venner hos Al-Nusra (læs; al-Qaeda), og andre “moderate oprørere”.

Adam Holm er hverken “Assads mand” eller nogen objektiv journalist der vil velsigne dansk journalistik med et indblik i “den anden verden” i Syrien, som Damaskus åbenbart er, hvilket er skræmmende selverkendelse, når modpolen er al-Qaeda.

Adam Holm er jøde, og var en af zionisten Arne Notkins tro disciple på Danmarks Radio, indtil det blev for meget, og han begyndte at få advarsler fra DR’s ledelse angående sit neutralitetsproblem. Hans pro-zionistiske sygdom blev faktisk så alvorlig, at den anerkendte Norman Finkelstein betegnede ham som Israels mand i Danmark for åben skærm i 2009.

Det synes vi er ret relevant at huske, når Adam Holm tilbyder at lukke dig ind i “den anden verden”, og opleve hele det store billede fra “Damaskus side”.

Vi husker alle, hvor godt det gik for MSM, da Tantholdt prøvede sidste gang.

Læs også: Tantholdt indrømmer: Viagra til Assad var fake news

Nagiebullah Khaja med sine Taliban-venner i Afghanistan. Hvem er hvem? (det er ham iklædt sort, i midten).

https://www.youtube.com/watch?v=2xT3lq-Zbso