Holger K. Nielsen: Alt er Assads skyld

USA og Danmark stod i 2003 bag vækkelsen af al-Qaeda modstandsbevægelsen i Irak, der i dag er kendt globalt som ISIL.

Den 30. oktober 2017 skrev forrædertingsmedlem, revisionist Holger K. Nielsen et indlæg til Ræson, der var så primitivt, at det mest af alt lignede noget, et lille barn havde tegnet og sendt ind til TV2 Lorrys vejrudsigt med håb om, at få en ussel æske chokolade retur.

Analysen var meget enkel. Alle der dør i Syrien er dræbt af Assad (terrorister i Syrien findes ikke), og ISIL opstod pga. Maliki i Irak, der undertrykte de stakkels sunnier, så de fandt “beskyttelse” hos ISIL (hvis terrorister endelig ubenægteligt findes, er det også Assad og hans allieredes skyld).

Det er åbenbart den demokratiske centralisme i SF, at Irakkrigen er noget, man har valgt, at man har glemt. Faktum er, at både Syrien og Irak var fredeligere end Danmark forud herfor.

Vi observerer rutinemæssigt alt, hvad der på dansk bliver skrevet offentligt om Syrien, og bemærkede godt indlægget dengang. Vi valgte ikke at bringe det i første omgang, da dumhed findes i et omfang, man er nødt til at prioritere. Der er jo også den interne registrering.

Derfor er det positivt, at cand.scient.pol Rasmus Jacobsen har valgt at kommentere indlægget, med mange af de samme overvejelser, vi naturligt gjorde os, da vi skimmede til Holger K. Nielsens uprofesionelle vrøvl, der burde have været et selvmord på hans egen troværdighed.

Desværre var Holgers indlæg jo egentlig bare en gentagelse af den daglige MSM-strøm om Syrien de seneste år, og vi husker alle, hvad Dr. Goebbels sagde om forholdet mellem løgne og sandhed.

Holger afslutter endeligt sit indlæg med, at beordre en føderationsmodel for Syrien. Hvor har ‘pacifisten’ dog fået disse ejerfornemmelser fra? Og skal Assad så omlægge danske amter?