Politiet om krigen: Bare rolig, bare rolig, bare rolig

18 år og seks måneders kursus. Det næste det kreative regime er ved at lempe i desperation er love om læge- og el- og gas- autorisation. Bevæbn jer selv.

Det er et faktum, at der ugentligt sker flere skyderier på Nørrebro, end i Damaskus. Forskellen er, at syriske patrioter og myndigheder i Damaskus er velbevæbnede, i modsætning til danske patrioter på Nørrebro. Faktisk er Syriens største by Aleppo også meget tæt på, at være fredeligere end Nørrebro. Det er i værste fald et spørgsmål om måneder for, hvornår det sker.

Den eneste grund til, at man ikke kan tale om en “borgerkrig” i Danmark skyldes, at der kun er en part – terroristerne. En krig kræver, at to parter bekæmper hinanden. Det er ikke tilfældet i Danmark. Danmark og danskerne bliver overfaldet uden modstand.

En anden ting er, at der hverken i Syrien eller Danmark er tale om “borgerkrige”, men der imod fremmede eksterne fjender, der er trængt ind udefra. I Syrien vil MSM meget gerne have, at det er en “borgerkrig”, imens de ønsker at undgå den betegnelse for den samme situation i Danmark.

Efter gårsdagens blodige terrorangreb ved et hotel fyldt med civile danskere og turister, hvor en person blev dræbt, er Københavns Politis vanvittige reaktion en udmelding om, at vi nu kan ånde lettet op, fordi nu går banderne ikke efter tilfældige længere. Det som i virkeligheden er mest tilfældigt, er nok snarere at de ramte deres mål i går.

Intet “bande”-medlem vil bevidst risikere flere års fængsel for, at skyde efter en tilfældig person for sjov. Det giver sig selv. Politiets reaktion er ynkelig, men det er næsten intet mere, siden de begyndte at bevæbne gymnasie-elever med seks måneders kursus (læs; politikadet, red.).

Selv om Politiken nægter at skrive det, så er disse terrorister ikke danskere, og har derfor intet at gøre i Danmark. De eller deres forfædre var muligvis blevet forfulgt i deres hjemlande, og det var nok ikke uden grund. Uanset hvad, så er det ikke et dansk problem. Hvis Libanon, Tyrkiet eller Island vil henrette, torturere eller forfølge en libaneser, tyrker eller islænding i Libanon, Tyrkiet eller på Island, så må de gerne det. Forfædeligt? Muligvis. Men ikke et dansk problem.