Here we go again: “Assad sulter babyer”

Vi var ved at blive bekymrede for DR, men i dag kom der igen livstegn fra DR’s afdeling for mental folkehygiejne. En god blanding af sultne spædbørn, kemiske gifter og en total udeladelse af den omstændighed, at al-Qaeda sidder med tunge våben i det tæt civilt befolkede område.

DR, 29. oktober 2017 – Belejret af Assads styrker: Syriske spædbørn dør af sult

Terrorister fra Al-Nusra (læs; al-Qaeda) har jo ikke indtaget Ghouta, og gemt sig derinde med tunge våben i blandt tusindvis af civile. Nej, det er selvfølgelig Assad (den syriske hær, red.), der har belejret området, hvor babyer nu udsultes. Virkeligheden kan altid vendes og drejes som man vil.

Egentlig er det overraskende, at der overhovedet er levende spædbørn derinde. I følge MSM har “Assad-regimet” adskillige gange sønderbombet og pulveriseret området siden 2013.

Både FN, Syrien og Rusland er enige om, at situationen i Ghouta er kritisk. DR anvender også FN’s højkommissær for menneskerettigheder som kilde. Han fastslår selvfølgelig, at situationen er alvorlig. Men ikke hvorfor. Her har DR og øvrig MSM taget skridtet videre: Det er selvfølgelig fordi, at Assad (Syiens hær, red.) er i området. Overfladisk i bunden af artiklen, lang tid efter den anklagende overskrift, tilføjer DR:

“De fire års belejring af bydelen kombineret med at adskillige væbnede styrker kæmper mod hinanden i området betyder, at nødhjælpsorganisationer ikke kan komme ind i byen med basale fødevarer og nødhjælp til byens mange beboere”.

Disse ‘adskillige væbnede styrker’ som DR diskret hentyder til, er islamistiske Jays al-Islam og Ahrar al-Sham på den ene side, og mere islamistiske Tahrir al-Sham (al-Qaeda) og Al-Rahman Legion på den anden. Men næh nej, det er selvfølgelig Assads skyld alt sammen.

Selvfølgelig skal den syriske hær ikke reagere på, at al-Qaeda indtager en bydel.

Artiklens forfatter er stor fan af Jakob Sheikh, og hans værker. Også om “brændende babyer”.
Jakob Sheikh, Nagieb Khaja, White Helmets og Al-Jazeera (ejet af Qatars Emir) er ‘pravda’ for Anna Sol Jørgensen.
White Helmets; Landets “allerfuckingsejeste gruppe af mennesker”, hvis man spørger DR-journalist Anna Sol Jørgensen. Alt er Assad og Ruslands skyld.