Dansk blogger dømt for indlæg

Hvis man ikke er et jødiskejet, pressenævnstilmeldt MSM, der modtager millionbestikkelse under bordet fra regimet på Christiansborg (læs; mediestøtte), er Danmark et særdeles farligt land at befinde sig i, hvis man driver noget, der minder om et uafhængigt medie.

Det må Christian Pallesen fra siden newsa.dk erkende. Han er netop blevet dømt til at betale en erstatning på 75.000 kroner til Johanne Schmidt-Nielsen for, at have erklæret hende for død.

Uanset hvor viralt noget bliver på Facebook, har læseren altid ansvaret. Det er et frit menneskes vurdering, hvor troværdig en nyhed eller en dødsannnonce på newsa.dk er. Ikke domstolenes.

I dansk lov er det særdeles vigtigt, at adskille forbuddet mod censur i Grundloven fra begrebet ytringsfrihed. Ytringsfrihed findes ikke noget sted i loven, eller i Danmark, udover i folkeskolens romantiserende undervisning. Straffelovens § 266 b er et fremragende eksempel på… Nej, ikke forhåndcensur, men “Hvis du siger det her, kommer vi efter dig bagefter”-censur.

Konklusionen er, at det er særdeles uforsvarligt at befinde sig på et dansk domæne som uafhængigt medie eller blogger. Danske myndigheder, domstole og domæneklagenævn konfiskerer danske domæner som intet andet sted i verden. Hensyn som kommercielle rettigheder, varemærkebeskyttelse, pædofilibekæmpelse, ekstremismebekæmpelse og “fake news” er underordnede. Det er omstændighederne, der afgører sikkerheden. Ikke dårlige argumenter.

Det er unødvendigt, at en side befinder sig i Danmark. Undlad at bruge et .dk-domæne, og find en udbyder, hvis servere befinder sig fysisk i udlandet. Danmark er en lille jurisdiktion, og ikke nogen verdensomspændende orden. Internettet er dynamisk, og noget større end Danmarks Domstole.

MSM må gerne

Vi skal ikke længere tilbage end til 30. januar i år, hvor jøden Anders Jerichow fra Jødebladet Politiken senest plantede sin seneste fake news om Præsident Assads helbred. Den storsnuede Jerichow har stadig ikke indbetalt 75.000 kroner til Assad.