Israelsk fly beskudt af Syrien

Missiler fra et syrisk arabisk S-200 SAM-system er affyret mod israelske fly over Syrien.

Spionfly fra det illegale besættelsesregime Israel er beskudt af syrisk antiluftskyts, efter at de krænkede syrisk luftrum. Israel fortsatte aggressionerne – angiveligt ved at bombe en syrisk antiluftskytsstilling nær Damaskus, skriver RT.

Syrien oplever jævnligt aggressioner fra besættelsesregimet, specielt de seneste par år, og er den eneste arabiske stat, der besvarer de israelske aggressioner. Imens “aktivisten” Haifaa Awad nyder sit (luksus)-“asyl”, og taler dårligere arabisk end en kurder i Malmø – lige som med Hizb ut-Tahrir, der alle “slås” med tungerne, imens al-Assad og Hizbollah svinger sværdet på arabisk jord.

Som de eneste. De eneste, der nægter at acceptere fred i regionen, når Israel eksisterer. Israels eneste opposition. Nej til fredsaftaler. Nej til kujonerne Jordan og Egypten.

ISIL, Jabhat al-Nusra og andre moderate er sikkert gode. Hvis godt er, at dræbe arabere for Israel.

Ja til sanktioner, krig, dæmonisering, luftangreb og et land i ruiner. Et land der gør modstand, og aldrig opgiver kravet om Golan – uanset prisen.

Tilbage er der kun at vente på, at stortud Pundik og stortud Jerichow igen sviner Assad til i Politiken. Og hvorfor mon? Deres beskidte navnes herkomst afslører en hel del.

Aldrig fred med Israel. Så brænd hellere Syrien. Den røde farve i flaget symboliserer intet romantisk, men martyrernes blod.

https://www.youtube.com/watch?v=30I8S7mqZPg