USA evakuerer ISIL fra Raqqah

Syrisk soldat i Deir ez-Zor (september 2017).

Hundredevis af ISIL-styrker har overgivet sig til USA og SDF i Raqqah. Oberst Ryan Dillion fra den folkeretsstridige “koalition” har bekræftet hændelsen over for Reuters, skriver RT.

Det fungerer sådan, at ISIL-styrkerne kan forlade det belejrede Raqqah uden modstand, hvorefter de skal søge mod Deir ez-Zor, hvor russiske og syriske styrker befinder sig.

Det amerikanske budskab er: ISIL kan gå frit, hvis det er for at dræbe russere og syrere.

Heldigvis er ISIL’s styrke ikke noget at bemærke. De har tabt både Deir ez-Zor, og senest al-Mayadeen i området til den konkurrerende syrisk-russiske koalition.

Hver sjette dræbte der blev fundet i al-Mayadeen af de syriske styrker i sidste uge, havde syrisk baggrund. Det er fremmedkrigerne, der ryger nu. Måske skulle Syrien og Rusland tilbyde dem frit lejde, hvis de lover at dræbe kurdere, amerikanere eller danskere?

Vi skal prise os lykkelige over, at Rusland ikke behandler Vesten, som Vesten behandler Rusland. Islamisk Stat er meget åbensindede for tiden. PET sendte dem til Syrien. I årevis uden at røre en finger. Ved at stikke penge i lommerne på dem. Ved at mødes med dem, og ønske dem god rejse inden de tog afsted. Det ville kun være rimeligt, hvis de blev sendt tilbage.

Men nu bliver de anholdt. Når de ikke længere rejser den rigtige vej, for at dræbe de rigtige.

Udadtil fordømmer Danmark jo, at Assad dræber sine “modstandere”. Når man så ser på fronten dernede er det tydeligt, hvor højt den danske efterretningstjeneste spiller på netop dette.

Du kan planlægge din jihadtur derned helt åbenlyst i Danmark. Det er lige før, at de vil betale rejsen. Du skal bare love, at blive dræbt, og at de ikke skal gøre det.

Kendte PET eksempelvis til Lukas Dam, før han tog afsted, og sprang irakiske styrker i luften? Svaret er ja, og intet andet. De kunne have forhindret det, men valgte ikke at gøre det.

Opdatering (14/11-17)
Først en måned efter Reuters og RT, skriver BBC i dag artiklen, hvilket har fået det første danske MSM-medie til at følge trop med historien. Der er ikke meget uafhængig og opsøgende fri presse over dansk MSM, der aldrig opsøger en historie før London eller Washington.