(Mis)information: YouTube støtter Assad

Hvis man spørger forræder Charlotte Aagaard fra Dagbladet Misinformation, så går også YouTube nu i Assads ærinde, og fjerner alle de såkaldte “beviser” for hans “krigsforbrydelser” og “brug af kemiske våben”, som hun selv skriver det, er dokumenteret og uploadet på siden af amatører.

Hun går tilmed så langt, som at påstå at disse “beviser” nu vil være tabte.

Hvis videoer på YouTube virkelig er afgørende for, om man ifølge Dagbladet Misinformation kan løfte en bevisbyrde eller ej, så skulle man måske uploade en amatørvideo på YouTube der dokumenterer, at Charlotte Aagaard er en pædofil terroristelsker.

YouTube har opgivet enhver frihed

Jødiske Google, der ejer YouTube, er ikke bare den største og mest magtfulde spiller på det globale internet, men også den mest frihedsindskrænkende bølle. Russiske sociale medier som Vkontakte, er liberale anarkier sammenholdt med Googles tjenester.

I årevis har YouTube censureret ethvert spørgsmålstegn ved myter som “holocaust” og “9/11”, og tyske kammerater har i årevis måtte anvende VPN-tjenester for at høre noget så uskyldigt som Landser, hvis musik det i øvrigt er strafbart at distribuere i den modbydelige anti-tyske forbundsrepublik, der kalder sig selv et “demokrati”.

Hundrevis af pro-syriske videoer og amerikanske bombeangreb slettet

I juni tog de skridtet videre, og præsenterede stolt deres nye “anti-ISIL botter”, der helt automatisk ville fjerne ISIL indhold fra YouTube. Resultatet blev, at hundredevis af pro-syriske videoer blev slettet, herunder kanalen for SANA, der er Syriens nationale nyhedscenter.

Også videoer af den amerikansk-jødisk ledede koalitions ulovlige og massive kriminelle bombeangreb i Syrien, der selvfølgelig aldrig rammer civile, er blevet fjernet i massevis. En detalje Charlotte Aagaard heller ikke fandt relevant i hendes artikel.