De evige ofre

Mor og datter dræbt i Istanbul. Assad har fået skylden.

 

Hvis Kim Walls dog bare havde skrevet en dårlig artikel om Præsident Assad, så var Peter Madsen aldrig blev tiltalt. Syriens modstandere er af den primitive overbevisning, at uanset hvad der sker dem af dårlige ting i livet, så er det Assad personligt, der står bag. Et farligt tankemønster.

Et hysterisk, indædt had, der berøver dem selv enhver fornuft. Da Oluf Palme blev myrdet i 1986, var man så forfulgt af mistanken mod RAF, at den besatte efterforskningen. Resultatet blev, at flere blev tiltalt, en blev dømt, og derefter frikendt. Siden har sagen været uopklaret.

Forestil dig, at mor og datter havde andre fjender, som Assad nu dækker, og som ingen vil forfølge med en tanke. Hvem kan udelukke, at de berøver sig selv sandheden?

Faktum er, at der hver dag bliver slået flere mennesker ihjel, der ikke aner hvem Assad er, end hans modstandere. Så kriminalitet rammer altså ikke kun dem – men faktisk langt flere andre.

Orouba og Halla Barakat, der som Haifaa Awad og mange andre “syrere”, ingensinde i deres liv har levet i Syrien, meldes myrdet i Istanbul, der er en af Eurasiens mest kriminelle byer. Det har medført et massehysteri i dårlige miljøer om, at Assad personligt står bag.

Lad os håbe det bliver solskin i morgen. Enhver sky på himlen vil være Assads overgreb, og en undertrykkelse af Haifaa Awad som syrer og kvinde. Hvor er feministerne?

Dårlige ting må ikke ske for folk, der ikke kan lide Assad. Den dag de kommer hjem til et indbrud, som alle os andre dødelige, så er det ikke indbrudstyve, men Assads agenter, der står bag.

De risikerer, at udstille sig selv

Vi kender alle historien om lille Omran, der gik viralt, og blev udnyttet politisk. Lige indtil hans familie stod frem og meddelte, at de faktisk støtter den syriske regering. Så var han glemt.

Når det om et par måneder kommer frem, at Orouba og Halla blev voldtaget af liderlige migranter, eller dræbt af egne ligesindede psykopater, så hold selv øje med udviklingen, fordi så bliver den ikke længere serveret foran dig – af de evige ofre.

Nåh ja, vi skal da heller ikke garantere, at syriske tjenester ikke stod bag. Vi kan jo heller ikke love, at Assad ikke skabte månen, fordi faktisk, så ved vi ikke, hvordan den opstod.

Under alle omstændigheder, er det altid svært at begræde døde “syrere” i Istanbul. Datteren var i øvrigt amerikansk statsborger. Anders Breivik er mere syrer, end de var.