Kurdisk terror hærger Syrien

Kurdisk-amerikanske terrorister fra terrorgruppen “Syrian Democratic Force” (“SDF”) har de sidste par dage angrebet flere syriske stillinger i Deir ez-Zor. Stillinger, der i øvrigt bekæmper en anden kurdisk-amerikansk terrorgruppe i området, kendt under navnet ISIL.

De kurdiske terroraktiviteter kulminerede i lørdags, hvor russiske fly måtte på vingerne, og bombe de kurdiske terrorister fra SDF på plads ved Eufrat-floden.

Rusland til USA: “Hvis SDF angriber syriske styrker, bomber vi dem”
Terrorgruppen SDF modtager våben og støtte fra USA og Israel. USA beklagede i lørdags, at Rusland havde bombet SDF-terrorister ved Eufrat-floden. Rusland har i dag meldt ud, at de vil angribe terrorister fra SDF, hver gang de angriber syriske styrker.

Det kurdiske problem er den største udfordring for fred i Syrien, og en endelig løsning på det kurdiske problem, vil uundgåeligt blive en prioritet i fremtidens Syrien.

Et effektivt samarbejde med Tyrkiet i området er bestemt ikke usandsynligt. NATO-medlemmets tillid til sine “allierede” er i øjeblikket så stor, at det indkøber russiske SAM-systemer.