Syrien: Flygtninge ingen adgang

 

Generalmajor Issam Zahreddine med fjenden i baggrunden. Opret en straffebataljon under Hjemmeværnet, og lad Peter Madsen afsone ved grænsen.  Det er vel bedre, og stadig langt mindre desperat end “kadetter” (bevæbnede gymnasie-elever, red.).

 

Jøden Anders Jerichow, der er mindre dansk end Bashar al-Assad, og mere jødisk end Syrienblog er syrisk, er alene af sit navn et virkeligt mirakel. Hitler udryddede jo jøderne, påstår de. Bestrider man det, kommer man i fængsel mange steder.

Det minder meget om alle de overlevende vidneberetninger fra “Assads dødsfabrikker, ingen slipper levende ud fra”. Altså fri jødefantasi, fake news og Viagra til Assad, som pludselig bare var en misforstået joke, et helt år efter, at det var breaking news pravda i MSM.

Senest har den storsnuede Jerichow forsøgt sig med en særdeles positiv påstand om, at flygtninge er uønskede i Syrien – af Syrien. I et lavmål som Jødebladet Politiken, hvor danskere er en minoritet, er det selvfølgelig en dæmoniserende artikel – for målgruppen. For danskere, styrker det kun sympatien for Assad, som er det eneste i Syrien, nogen dansker har noget til fælles med.

Læs MSM: “Syrisk general til flygtninge: Jeg beder jer om aldrig nogen sinde at vende tilbage” (14.09.17) – ADVARSEL: JØDISK FORFATTER!

Politiken har under 100.000 abonnenter (og en respirator der hedder millionmediestøtte fra statskassen, der holder den store, frie og uafhængige patient kunstigt i live). Til sammenligning viste en undersøgelse fra Gallup i 2014, at 64% danskerne mener, at Danmark ikke skal tage imod migranter. Jerichows virkelige nyhed er altså, at Assad og danskerne deler det samme synspunkt.

Alle migranter er kriminelle

At indrejse i Danmark uden gyldigt visum er ulovligt. En forudsætning for, at kunne opnå “flygtningestatus” eller “asyl” er altså, at man pisser på dansk lovgivning. Til formålet er lavet særdeles ambivalent kontralovgivning, som derefter giver ret til, at søge “asyl”.

Derefter kan de voldtage, plyndre, og få anvist gratis boliger i Hørsholm og Frederiksberg Kommune – foran enhver dansker i boligkøen. Ofte i protest, sultestrejke og med trussel om, at myrde deres fremmede afkom og dem selv  – boligen er måske ikke fin nok?

Det er naturligvis beklageligt, at man ikke i det mindste er dem behjælpelige med deres sultestrejke og selvmordstrusler. For disse kriminelle er uønskede her, som der.

De er ikke danskere. De er ikke syrere. De er ganske enkelt ingenting, andet end affald.

Subsidiært må vi sende dem tilbage til Syrien, hvor myndighederne bekæmper kriminalitet. På samme jolle i den retning, kan Jerichow, der også kommer fra mellemøsten, ganske vel befinde sig.

Generalmajor Issam Zahreddine er berygtet for, at kæmpe aktivt for et syrisk Syrien.