Ingen MSM-dækning af THAAD-protester over alt i Sydkorea

Ikke se, ikke høre, ikke sket. Det er nogenlunde sådan, den såkaldte “frie presse” fungerer. Der er fake-news, og så er der no news-news.

Imens vi hører dæmoniserende røverhistorier om, hvor god Kim Jong-Il var til golf,  hvor meget kaviar hans søn spiser, og fra “overlevende fanger” fra “nordkoreanske udryddelseslejre, ingen slipper levende ud fra”, foregår der omfattende protester over alt i Sydkorea, imod den fremmedamerikanske militære opstilling af THAAD-systemer i landet.

Siden maj har USA’s militær måtte flyve forsyninger rundt til deres 30.000 tropper over alt i Sydkorea, da forsyningssikkerheden til lands blev for dårlig pga. omfattende lokale protester.

I dag protesterede hundredevis af sydkoreanere i regionen Gyeongsangbuk-do imod opstillingen af amerikanske THAAD-systemer i området. Kampklædt politi måtte opløse protesterne, og adskillige personer skulle angiveligt være anholdt i “demokratiet” Sydkorea, hvor fagforeninger i øvrigt er forbudt ved lov.

Betegnelsen “demokrati” har selvfølgelig intet med borgerlige frihedsrettigheder at gøre. Det er udelukkende et spørgsmål om økonomisk regime, og antal amerikanske baser.

Irak og Libyen er friske eksempler på, hvad der venter, når en suveræn stat opgiver WMD.

Protektorater som Sydkorea og Saudi-Arabien er omvendt fine eksempler på såkaldte “demokratier” (Bonus no news-news; Saudi er aktuelt ved at købe atomvåben af Pakistan, shh!).

https://www.youtube.com/watch?v=m4a-8Hl8PNc

Sydkoreaneren Yoon Min-suk sad fra 2002 i flere år fængslet i “det frie syd” for ovenstående sang. I samme periode var også kunsteren PSY en aktiv stemme imod amerikansk tilstedeværelse.

Facts:

  • USA har haft atomvåben i Sydkorea siden opdelingen efter Koreakrigen.
  • I 2006 foreslog Nordkorea, at holde den koreanske halvø atomvåbenfri. USA afslog.
  • Irak og Libyen er to dugfriske eksempler på lande, der opgav deres WMD-programmer.
  • Udover amerikanske atomvåben, missilsystemer og luftbaser, er der mere end 30.000 amerikanske soldater udstationeret fast på amerikanske baser, over alt i Sydkorea.

For nord er evnen til afskrækkelse af USA ikke et valg, men et spørgsmål om liv eller død.