Amerikansk-jødisk kapitalfond køber Nets

CPR-numre. Sygejournaler. Diagnoser. Behandlinger. Bankoplysninger. Lønsedler. Indkomster. For samtlige danskere.

Det hele er til salg i en samlet pakke, der kaldes Nets A/S, der ejer NemID, Dankort, Betalingsservice, eFaktura samt administrationen af internationale betalingskort i Danmark. Med andre ord: Alt hvad du kan betale, og logge ind med.

Den jødiske kapitalfond Hellman & Friedman har angiveligt budt 31 milliarder kroner for disse herligheder, og Nets har udtalt, at de er favorit til at købe.

Hellman & Friedman er beliggende i San Francisco, og er således modtagelig overfor de hemmelige kendelser begæret af NSA, og udstedt af særlige hemmelige post-2001 domstole, som de ved lov er forbudt nogensinde at fortælle nogen om.

Hellman & Friedman blev stiftet af jøderne Isaias W. Hellman og Tully Friedman i 1984, og er stadig under jødisk ejerskab. Jødeudsalget af Danmark, der startede med Dong til Goldman Sachs for venskabelig røverunderpris, ser ud til at fortsætte. Imens danskerne får fortalt, at de er dovne.

Træt af at være ejet? Bitcoin er netbank og dankort for frie mennesker. I en sådan grad, at spekulanterne over alle spekulanter, jødiske Goldman Sachs og JP Morgan, har advaret imod det.

Demonize, buy, own, sell.

Nogen der kan huske, hvor dårligt vi blev fortalt, at det gik for Dong, før Goldman købte? Og hvor godt det pludselig gik bagefter?