Admiral Madsen skal løslades omgående

Regimestyrker loyale over for Lars Løkke har anholdt og tiltalt Admiral Madsen for et påstået “mord” på en svensk, flygtningevenlig MSM journalist, der gik ind for befolkningsudskiftning og dermed folkemord. Omstændighederne omkring MSM-propagandistens død, vil vi lade den forsmåede, sharia-elskende Facebookpøbel, om at afgøre. Domstolene har ikke en chance.

Det er imponerende, hvor stor tiltro selv kriminelle pludselig får til Politi, anklagere og sladderblade, når det ikke er dem selv, der sidder på anklagebænken. Hvordan almindelige menneskers sunde fornuft og skepsis, fuldstændig kollapser over noget billig BT-porno, som anklagemyndigheden bestemt ikke har tøvet med, at gøde og gløde fra dag. 1.

Indtil videre er det eneste vi har hørt været, hvad anklageren vil have, vi skal høre. Forestil dig Human Rights Watch, hvis det var en syrisk anholdelse. Forestil dig MSM, og alle de ynkelige Facebook-fjolser, der tror, at de ved noget, de bliver fortalt.

Han havde 5-6 timer i den lille ubåd, hvor man end ikke kunne stå oprejst. Det var nat, og der var tilmed ikke lys på den. At snitte en torso første gang, er ikke noget, man bare lige gør med en hobbykniv, alene i en lille ubåd om natten.

Vi må betragte Peter Madsen som en politisk fange. Som en aktivist. Det er i det mindste mere sandsynligt, end hvad vi bliver fortalt af sladderblade, der aldrig har solgt flere aviser i år.