Ibrohimjon Asparov sigtet for terror

Usbekeren Terrorist Ibrohimjon Iminjonovich Asparov fra Vejle har angiveligt været anholdt den 29. juni 2017, hvor han angiveligt skulle være sigtet efter terrorloven. Det skyldes angiveligt, at det tyrkiske regime mistænker Asparov for, at have skaffet automatvåben og pistoler til usbekeren Abdulkadir Masharipov, som angiveligt dræbte 39 mennesker i et angreb den 1. januar 2017 i Istanbul, Tyrkiet.

Ibrohimjon har tidligere erhvervet sig i fuskebranchen med noget, der var registreret som SI Totalbyg. Siden 2014 har han erhvervet sig med to cafeer i Vejle, i henholdsvis Mariaparken, samt Cafe Churrisimo i storcenteret Marys. Med Ahmed Samsams “Fontænen”, og Enes Ciftcis pizzeria i Tune, må det siges, at ISIL har investeret massivt i restaurationsbranchen i Danmark. Ibrohimjon har bopæl på Nørregade 29, 7100 Vejle.

Som sin ven Abdulkadir Masharipov har Ibrohimjon været varetægtsfængslet in absentia i årevis i samtlige CSTO-lande, herunder Usbekistan og Rusland, og nu også i Tyrkiet. Politiet løslod manden efter en hyggeafhøring den 29. juni 2017, og han er i skrivende stund på fri fod.

Det var endnu 39 uskyldige liv på Forrædertingets regning. Sæt ham i håndjern i lastrummet på næste Aeroflot-fly i lufthavnen, og lad FSB gøre det, PET ikke kan finde ud af; Forhindre terrorisme.

Danmark holder sine ISIL-medlemmer tæt: Ibrohimjon er eftersøgt i samtlige CSTO-lande, herunder Rusland og Usbekistan (Vejle Amts Folkeblad, 26/6-14).