Moderat oprør i Manchester

Endnu igen en lille moderat asyl storm i et glas vand, men lad os bare lege med:

Salman Ramadan Abedi. Født 1994 i Manchester af en libysk familie, der indtil NATO’s islamistiske operation i 2011 var kollektivt efterlyst i hele Libyen, men tildelt asyl i Europa.

Havde man i stedet for at bombe “moderate” (læs; al-Qaeda) til magten i Libyen, hellere indgået en effektiv udleveringsaftale med Gaddafi, frem for at give kriminelle asyl, havde endnu 22 personer stadig været i live i Europa. Lad “mellemøstlige diktaturer” forfølge egne borgere alt hvad de vil. Det er sjældent uden grund, og aldrig et europæisk problem.

Tak NATO og “flygtningevenner” (læs; “tyskertøser”, “forræderi”, “selvhad” og “psykisk sygdom”).

Dine børn i morgen?

Nej til ‘regime change’ og befolkningsudskiftning. 

Det er ikke engang begyndt endnu. Bevæbn dig selv. I bedste fald, kan du skyde dig ud af Europa, eller dø i ildkamp frem for at blive halshugget, når det hele er foræret væk. I bedste fald.

Hvis du er så svækket at tro, at Politiet vil beskytte dig når det virkelig gælder, så skal du overveje, at der også var fanger der troede, at pigtråden om Auschwitz var til for at beskytte dem, og deres priviligerede arbejdspladser. KAPO’erne var de værste.

Lidt galgenhumor:
Hvor mange betjente skal skydes til at skyde Omar el-Hussein?

Der kommer tusindvis af Omar til Danmark hvert år, og de får alle 5 børn, der får 5 børn, der får 5 børn. Gudskelov for de nye politikadetter, og deres 6 måneders kursus. Hvis man forbliver civiliseret efter et så desperat tiltag, er man enten virkelig afklaret med døden – eller dum.