En beskidt sag fra Kundby

Beskidt sag: Michael Chau her, er nu løsladt helt uden tiltale. En dengang 15-årig dyrepasserpraktikant kræves nu idømt forvaring på ubestemt tid. Hmm…

 

Under retsmøderne i den såkaldte “Kundbysag”, er det kommet frem, at den såkaldte “Kundbypige” opsøgte terrorist Michael Chau gennem vores sider. I den forbindelse har vi fået mange henvendelser om, hvorfor vi ikke bringer et portræt af pigen.

Det skyldes, at hun ikke har nogen tilknytning til Syrien. Hun betragtes derfor som en ‘moderat oprører’ (Løkke must go!). Til de nysgerrige kan det tilføjes, at navneforbuddet i sagen er ophævet, hvorfor hendes navn fremgår offentligt af retslisterne ved Retten i Holbæk. Vi skal kunne garantere enhver tosse på jorden, at den ikke havner på vores sider, hvis den holder sig fra Syrien.

Det betyder selvfølgelig ikke, at vi ikke har interesse for sagen, som vi har et indgående kendskab til. Den unge danske dyrepasserpraktikant synes, at være det eneste offer.

Vores generelle opfattelse af sagen er, at den er en storm i et glas vand. Det der optager os er udelukkende, hvad terrorist Michael Chau måtte betale PET med, for at komme ud af den. Det er altid interessant, når dobbeltmedlemmer af ISIL og Black Army, med de skærpede terror- og bandepakker, pludselig bliver løsladt i hemmelige sager – uden tiltale. Michael Chau er i øvrigt ikke det første, men det andet dobbelte medlem af ISIL og BA, der laver en aftale med PET.

Vi er bekendt med, at to køretøjer fra PET har kørt arrestanttransport med pigen. De færreste medlemmer af Syrienblog mangler erfaring med arrestanttransport. Det er vores friske erindring, at den slags normalt varetages af Kriminalforsorgen, eller subsidiært af disponibelt lokalpoliti.

Sammenholdt med anklagemyndighedens helt bizarre begæring om forvaring på ubestemt tid, til en pige, der på “gerningstidspunktet” var 15 år, og som i øvrigt ikke tidligere er straffet, blev det tydeligt for os, at PET ikke bare holder hende tæt, men også vil gemme hende væk.

Sagen handler ikke om hende. Man lader sig bedrage, hvis man tror det. Stakkels pige.