Asyl-islamister demonstrerede i Vejle

Rim Assi

Landsforræderen Rim Assi kan ikke bare se passivt til, imens “hendes landsmænd” (al-Qaeda og Islamisk Stat, red.) lider, skrev VAFO i går. Derfor er hun som en kujon flygtet til Danmark, hvorfra hun nu forsøger, at ødelægge og destabilisere et lands grundlæggende politiske, forfatningsmæssige, økonomiske og sociale strukturer.

Det skete bl.a. ved en demonstration i Vejle i går, hvor en gruppe kriminelle islamister fra de lokale Islamisk Stat-bastioner i Danmark, med det officielle navn flygtningecentre, afholdte en demonstration imod Syriens sekulære ledelse, som de angiveligt er “flygtet” fra.

Terrorist Saad Hariri fra Det Muslimske Broderskab, der ligeledes er asyl-forræder i Danmark, udtalte til VAFO:

Hvis Assad bliver afsat, så kommer der fred i Syrien“.

Det er ikke en trussel, man skal overhøre. Den sekulære præsident Assad er den eneste garanti for kristne og andre vantros overlevelse i Syrien, og islamisternes budskab har altid været, at en forudsætning for fred er, at de vantro bliver fordrevet og udryddet.

For os, anti-terrorister, må parolen hellere lyde: Når islamisterne er totalt udryddet, så kommer der fred i Syrien. For Europa har freden noget længere udsigter. Der lukker man danske skoler og sygehuse, for at forsørge folk som Saad Hariri, imens flygtningevenner står klar som nutidens tyskertøser.

Saad Hariri