Terrorister på fri fod, Pensionist dømt for FB-opslag

Mere end 100 jihadister fra Danmark er vendt tilbage efter at have været i Syrien og kæmpe for Islamisk Stat (ISIL) og al-Qaeda gruppen Jabhat Al-nusra. Alle er de på fri fod i samfundet.

Netto i Brønshøj bliver dagligt plyndret for tusindvis af kroner af en gruppe unge “indvandere”; men Politiet har ikke tid til at rykke ud.

Grænserne er pivåbne og hver dag strømmer massevis illegale “flygtninge” frit ind, herunder tilhængere af Islamisk Stat (ISIL).

Landsforræderiske myndigheder og magthavere, herunder dansk politi, gør en stor umage ud af at fremstå handlingslammede, men så kommer der pludselig sager, der åbenbart fortjener en helt særlig prioritering.

Den 11. februar 2016 blev en pensionist dømt ved Retten i Helsingør for overtrædelse af straffelovens § 266b, den såkaldte racismeparagraf. Hans “forbrydelse” var, at han helt tilbage i 2013 på en personlig vens Facebook-væg havde skrevet et indlæg med følgende tekst:

Ideologien Islam er fuldt ud lige så afskyvækkende, modbydelig, undertrykkende og menneskefjendsk som Nazismen. Den massive indvandring af Islamister her til Danmark, er det mest ødelæggende det danske samfund har været udsat for i nyere historisk tid.

Det eneste spørgsmål der står tilbage er, om han blev dømt efter straffeloven eller Koranen. Syrienblog erklærer sig naturligvis principelt enige med manden alene på baggrund af, at han blev dømt. Vi har ligeledes gentrykt den ytring han blev dømt for, både i dette indlæg og på Facebook.

Det positive ved dommen er, at dømtes vigtige budskab aldrig var nået så langt ud uden anklagemyndigheden og domstolenes effektive fremføring.