Haifaa Awad hylder Det Muslimske Broderskab

Imam Jehad Al-Farra så fredelig ud, men lad dig ikke narre; Det er en del af spillet!
Imam Jehad Al-Farra så fredelig ud, men lad dig ikke narre; Det er en del af spillet.

 

Lægen Haifaa Awad er altid fremme, når nogen dør af en bombe i Syrien og hun kan give Præsident Assad skylden for det. Anderledes er det, når amerikanerne bomber  Læger Uden Grænser i Afghanistan. Den eneste fordel der er ved amerikanske krigsforbrydelser er, at så holder Haifaa Awad kæft. Det er lige før at det er ofrene værd. Falder der en flue der imod, så er den straks gasset af Assad med kemiske våben.

Imam Jehad Al-Farra fra Dansk Islamisk Råd er angiveligt død. Det fik Haifaa Awad i sorg på Facebook, hvor hun bl.a. skrev, at i dag ville solen ikke stå op.

Haifaa Awad

Efterlyst for terror i Syrien
Jehad Al-Farra stammer oprindeligt fra Homs i Syrien, men måtte flygte for år tilbage, da han blev efterlyst af de syriske myndigheder for terrorrelateret virksomhed. Hele verdens losseplads Danmark tog naturligvis imod endnu en terrorist med åbne arme.

Støtter Det Muslimske Broderskab
I 2013 blev han så udråbt som Imam i en moske i Københavns Nordvestkvarter, der var finansieret af diktaturregimet i Qatar – Det Muslimske Broderskabs hovedstad. Der gik da heller ikke længe, før den nye Imam Jehad Al-Farra stod offentligt frem og beundrede Det Muslimske Broderskab i diverse medier, bl.a. MetroXpress.

For ekstremistiske til Saudi-Arabien
Det farlige ved Det Muslimske Broderskab er, at i modsætning til de ærlige salafister, så har ‘brødrene’ helt bevidst valgt en taktik, hvor de optræder i forklædning som mennesker og fortæller folk, hvad de gerne vil høre. Broderskabet er lyssky og går målrettet efter skjult indflydelse. Hvordan man skal halshugge de vantro og skabe sharia er kun en intern diskussion. Når de vantro lytter med, så vil man integreres og leve fredeligt som muslimer i det danske samfund. Eller det egyptiske. Eller jordanske. Det Muslimske Broderskab er nemlig en topstyret og verdensomspændende loge med hovedsæde i diktaturet Qatar, som går målrettet efter skjult indflydelse over hele verden. I et så farligt og skjult omgang, at organisationen er forbudt i flere arabiske lande, endda i Saudi-Arabien!