Terrorist fra Brøndby Strand dræbt i Syrien

11666311_10152963724812654_615227536481943598_n

Abdul-Magid Fadel al-Ali (“Abu Talha”) fra Brøndby Strand er angiveligt dræbt i Syrien, melder hans familie. 

Det skete i slutningen af juni, bl.a. på Facebook, hvor moderen Hania Aboutaka skrev, at der ville blive afholdt mindehøjtydelighed for ham.

Vi hørte første gang om Abdul-Magid Fadel al-Ali, efter at han i november 2013 sammen med venner fra gruppen Kaldet til Islam på Nørrebro truede formanden for Dansk Syrisk Forening, Mohammed Mahfoud, med at han skulle halshugges på Kosk Kebab. Senere blev kurderen Rekan (“Abu Ubaydillah”) fra Kaldet til Islam dømt for truslerne, hvor Abdul-Magid også var tiltalt, men han kunne ikke stævnes til retten fordi han var i Syrien, hvor han altså nu er meldt dræbt.

Efter drabet er en tydeligt personlighedsforstyrret kvindelig advokat, Gry Rambusch, stået frem og har udtrykt beundring for terroristen Abdul-Magid. Hendes budskab er, at det selvfølgelig er samfundets skyld alt sammen og at ISIL-terrorister der myrder løs er ofrene.

Som bonus-info kan det siges, at Abdul-Magid Fadel al-Ali angiveligt havde raget sig uklar med Kaldet til Islam. Moderen påstod over for os, at hendes søn “flygtede til Syrien fra ekstremisterne på Nørrebro”, hvilket var tæt på at udløse et hjertestop af grin. Sandheden skal nok snarere findes i, at Abdul-Magid Fadel al-Alis sympati flyttede sig til ISIL, imens Kaldet til Islam støtter rivalerne al-Qaeda.

Moderen har flere gange truet os med diverse politianmeldelser, hvilket naturligvis kun har øget vores interesse for hendes og sønnens sag. Uden trusler eksisterede Syrienblog slet ikke – det er bekræftelsen på, at vi gør et nyttigt stykke arbejde og benzinen der får hjulene til at drive rundt.

Doed
Moderen Hania Aboutaka (Facebook; 23/06-15)
Advokat Gry Rambusch (Facebook; 6/7-15).
Advokat Gry Rambusch (Facebook; 6/7-15).
Zionisten Pia K. hilser på ISIL-fabrikken Hania Aboutaka fra Palæstina.
Zionisten Pia K. hilser på ISIL-fabrikken Hania Aboutaka fra Palæstina.