Syrien-kriger dræbt i København

1375190_10202466109837896_1323962071_n

Terroristen Hamza Samsam er stukket ned og dræbt i København til aften, bekræfter kilder i København.

Hamza Samsam har tidligere været i Raqqah i Syrien hos terrorgruppen ISIL, bl.a. sammen med sin bror Ahmed Samsam.
Af ukendt årsager har han efter at være vendt tilbage til Danmark taget dæknavnet Andres Vo Riis – formentlig for at dække over sit dårlige omdømme. På Facebook kaldte han sig Hamza Surii.

Han blev angiveligt stukket ned uden for en kiosk i krydset Guldbergsgade/Møllegade, hvor han var kommet i slagsmål med nogen. Han døde senere på Rigshospitalet, hvor hans bror angiveligt var med til at aflevere ham.

Storebroderen Ahmed Samsam er tilknyttet den kriminelle gruppering Black Army i Odense og der spekuleres i, om drabet kan være bande-relateret.

Meningsfæller har haft travlt med at benægte, at Hamza skulle være terrorist. Faktum er, at han i 2013 rejste til Ar-Raqqah i Syrien med sin storebror Ahmed Samsam (“Ahmed Surii”), der flere gange flittigt på sociale medier har berettet om turen. Vi har bl.a. fået tilsendt nedenstående beretning fra en Facebook-debat (klik for at forstørre), hvor Samsam flittigt fortæller, hvordan han personligt har trampet på lig på sine ture, hvor lillebroderen Hamza altså har været med.

Det er også et faktum, at Hamza og Ahmed adskillige gange har poseret med ISIL’s flag (bl.a. på ovenstående billede). Raqqah er desuden af ISIL udråbt som ‘hovedstad’ i deres såkaldte ‘islamiske stat’, så det er da pudsigt, at turen hver eneste gang er gået netop der til.

Vi havde også omtalt begivenheden på Facebook. Desværre valgte Facebook at slette opslaget.

IMAG1156

 

One Comment