Dusør fordobles i skyderi-sag

Den 23. april 2014 blev et tilfældigt hus i Skanderborg beskudt, fordi terrorister havde bildt sig selv ind, at personer i det pågældende hus skulle have tilknytning til vores blog. Havde huset været en zionistisk institution var det naturligvis blev en landsdækkende terrorsag med det samme, men det var ikke tilfældet. Politiet har ikke foretaget sig noget som helst i efterforskningen af sagen, men har i stedet pålagt os at stå frem og identificere os til en afhøring som kriminelle. Det har vi selvfølgelig ikke efterkommet.

I stedet har vi taget ansvar i sagen, hvor vi var målet for et attentat, men hvor en tilfældig person i stedet blev den forurettede. I første omgang udlovede vi en dusør på 25.000 kroner og senere 50.000 kroner. Det har ført til en del oplysninger i sagen, men i modsætning til vores fjender, kan vi ikke bare skyde igen på et rygte. Vi har derfor besluttet at fordoble dusøren til 100.000 kroner til den, der kan komme med troværdige oplysninger, der kan føre til en opklaring af sagen. Med opklaring skal forstås, at sagen bliver opklaret hos os.

Det skal understreges, at dusøren kun kan udbetales i Bitcoin. Bitcoin kan evt. sælges (vekles) til anden valuta, fx. danske kroner eller anden ønsket mønt. Det kræver naturligvis ingen legimation at handle Bitcoin, men kan foregå helt diskret direkte uden mellemled. Hvis du ikke har erfaring med Bitcoin, bør du først sætte dig grundigt ind i det her.

Uanset hvem attentatet ramte, så var det et attentat rettet imod os – vi vil søge til vi finder.

Klik her for at kontakte os. Vi vil selvfølgelig aldrig afsløre din identitet og vil helst ikke kende den. Vi vil ligeledes rådgive dig i, hvordan en sikker Bitcoin-transaktion kan gennemføres, men det kræver, at du selv læser et par linjer om hvordan Bitcoin fungerer først.

 Fristen er 1. juni 2015, hvorefter dusøren igen vil være 50.000 kroner.

Vi advarede myndighederne flere måneder før, attentatet fandt sted - intet foretog de sig.
Vi advarede myndighederne flere måneder før, attentatet fandt sted – intet foretog de sig.