Attentat vs. terror

Næsten som navnet indbyder til – så skete der angiveligt et såkaldt ‘terrorangreb’ på Krudttønden i dag. Det påstår i hvert fald Københavns Politi og PET, som har valgt at kalde det for terror. Vores opgave bliver ikke, at indgå i en politisk diskussion om, hvad terror er, fordi vores bitre erfaring har lært os, at terror i langt højere grad er et spørgsmål om, hvem målet er.

Det der skete var angiveligt, at der blev affyret skud, som angiveligt skulle have ramt en bestemt person på baggrund af hans ytringer.

Det var nøjagtig det samme der skete i Skanderborg i april i fjor, hvor en børnefamilies hus blev ramt af adskillige skud, fordi at rygter antydede, at en person i huset skulle have tilknytning til vores blog.

Dengang valgte landbetjenten blot at kalde det for et skyderi – i lokalavisen, vel og mærke. Siden har sagen samlet støv et ukendt sted. Politiet vil ikke engang fortælle, hvem der har sagen. På trods af at vi har leveret tunge oplysninger i sagen, har vi intet hørt fra Politiet. Da vi for nyligt klagede til politiledelsen, var inspektørens svar, at vi burde identificere os selv og stille op til afhøring som kriminelle – i en sag, hvor vi er offeret.

Forskellen på Syrienblog og Lars Vilks er, at vores grundlæggende udgangspunkt før alt andet i verden er, at besættelsesregimet Israel skal ophøre med at eksistere, imens Lars Vilks er en glødende pro-zionist, der arbejder som en tjener af Israels ideologiske interesser i Vesten.

Det er tilsyneladende også forskellen på, om en sag bliver betragtet som et lokalt skyderi eller en national terror-situation af de danske myndigheder, der arbejder under det zionistiske satellit-regime på Christiansborg.

Terror eller ej – lad os bare forfølge PET’s analogi i denne sag:

1 terrorangreb
+100 tilbagevendte jihadister
0 anholdte

Og hvem skal vi så bebrejde, PET?