Indgå udleveringsaftale med Syrien

10923589_815286125183721_242236385094750498_n Det koster angiveligt 20 mand at overvåge en potientiel terrorist i døgndrift. PET vurderer, at over 120 personer med tilknytning til Danmark, har været i Syrien som jihadister. Det betyder med andre ord, at vi alle skal være PET-agenter, hvis de skal overvåges.

Den 15. december 2014 døde tre cafe-gæster, da en bevæbnet islamist pludselig tog gidsler på en cafe i Sydney. Samme dag tog tre bevæbnede mænd gidsler i en lejlighed i Belgien. Den 7. januar angreb bevæbnede islamister Charlie Hebdo-redaktionen i Paris, hvor de skød og dræbte 12 personer. Kort efter blev også handlende i et jødisk supermarked, taget som gidsler af en bevæbnet islamist. Det er slet ikke så fjernt fra Danmark, som man skulle tro. I april i fjor blev der affyret skud mod en børnefamilie i Skanderborg, fordi personer tilnyttet samme syge ideologi, havde bildt sig selv ind, at vi skulle holde til der. Det blev dog ikke betragtet som terror, da vi er et legitimt mål – gerningsmanden er desuden stadig på fri fod.

For et par dage siden blev en ledende figur i gruppen ‘Kaldet til Islam’ i København, Yaqoub Ali (“Abu Ubaydillah”), sigtet af Københavns Politi for at have hyldet terrorangrebet i Frankrig. Gruppen har flere medlemmer, som er blevet dræbt som jihadister i Syrien. Osama Bin Laden er forbilledet for gruppen, der støtter al-Qaeda i Syrien, som tæller flere terrordømte i Danmark.

Hvad har Australien, Belgien, Frankrig og Danmark til fælles? Frankrig er det land i Europa, hvor fra flest islamister er draget til Syrien som jihadister. Australien er det land uden for Europa, hvor flest jihadister er taget afsted. Danmark og Belgien er de to lande i Europa, hvor flest jihadister ift. indbyggertal er taget afsted. Der gik heller ikke lang tid, før truslen blev rettet mod Danmark:

10899636_1590788447822721_172498944_n

Uanset hvor mange milliarder kroner man bruger på at overvåge potentielle terrorister, kan myndighederne aldrig forhindre, at en islamistisk terrorist pludselig tager gidsler eller skyder tilfældige folk på gaden.

PET kender de 120 jihadister med tilknytning til Danmark, der har været i Syrien og modtage skyde- og henrettelsestræning til forberedelse af deres fremtid som tilbagevendte i Danamrk, men kan intet stille op med dem, før en gidselsituation er aktuel.

Deres illegale terroraktiviteter i Syrien er ulovlige i Syrien, og de er alle eftersøgte af de syriske myndigheder. Danmarks regering bør straks indgå en udleveringsaftale med syriske myndigheder, således at tilbagevendte jihadister kan blive sendt tilbage til Syrien, og blive draget til ansvar for deres forbrydelser der.