Broderskabets paraply henter 10 mio. i København fredag

Lederen af den såkaldte “syriske opposition”, Hadi al-Bahra, besøger den danske regering i København fredag. Med tilbage tager han 10 mio. kroner fra den danske statskasse til Det Muslimske Broderskabs paraplyorganisation.

Danmarks regering vil forære 10 mio. kroner til en såkaldt freds- og stabiliseringsfond, som er administreret af den såkaldte “oppositionskoalition” – ‘National Coalition for Syrian Revolutionary and Opposition Forces’ med Hadi al-Bahra i spidsen. Fredag kommer han til København, hvor han bl.a. skal mødes med udenrigsminister Lidegaard og modtage “julegaven”. Det skrev Ritzau i går.

Det sker imens, at danske skoler, daginstitutioner og sygehuse lukker og slukker pga. “besparelser” – eller lad os kalde det hvad det i virkeligheden er: Prioritering! Penge er der tydeligvis nok af…

Gruppen blev dannet i diktatur-staten Qatar i november 2012 og har siden arbejdet i “eksil” på et femstjernet luksushotel i Istanbul. I december 2012 blev gruppen anerkendt som en officiel repræsentant for det syriske folk af Danmark og siden er det væltet ind med danske skattekroner.

Nære relationer til Det Muslimske Broderskab

I følge Global Muslim Brotherhood Watch, har den såkalte koalition – som Qatar, Tyrkiet og forgængeren SNC – nære forbindelser til Det Muslimske Broderskab.

Det anerkendte magasin Foreign Policy beskrev i marts 2013, hvordan Det Muslimske Broderskab støttede Hadi al-Bahras forgænger, Moaz al-Khatib, som leder for den såkaldte koalition, da den blev stiftet i november 2012 i Doha.

“According to a member of the opposition coalition, it supported the appointment of the Syrian National Coalition’s current leader, Moaz al-Khatib, because it thought he could be easily steered as he was a “good-hearted mosque preacher.”

På trods af at den såkaldte koalition blot er to år gammel, så er Hadi al-Bahra allerede organisationens fjerde leder. De skal helt sikkert nok få styr på Syrien… Først skal de vidst lige have styr på sig selv! Det var så yderligere 10 millioner danske skattekroner ud af vinduet og ned i Broderskabets lommer, imens lokale danske skoler og sygehuse lukkes.