Kæmp for ‘Islamisk Stat’ og slip for straf

Efter at Shiraz Tariq ("Abu Musa") og Musharaf Sahid ("Abu Khattab") er dræbte i Syrien, er Yaqoub Ali (“Abu Ubaydillah”) på billedet blevet ledende for gruppen Kaldet til Islam.
Efter at Shiraz Tariq (“Abu Musa”) og Musharaf Sahid (“Abu Khattab”) er dræbte i Syrien, er Yaqoub Ali (“Abu Ubaydillah”) på billedet blevet ledende for gruppen Kaldet til Islam.

Terroristerne Yaqoub Ali (“Abu Ubaydillah”) og Abdul-Magid Fadel al-Ali (“Abu Talha”) fra gruppen “Kaldet til Islam” på Nørrebro har fået udsat en retssag imod dem, fordi Abdul-Magid Fadel al-Ali der i islamistiske kredse er kendt som “Abu Talha” er rejst til det nordlige Syrien via. Tyrkiet, for at deltage i krigshandlinger til fordel for terrorgruppen Islamisk Stat (IS).

Yaqoub Ali, der i miljøet er kendt som “Abu Ubaydillah”, er fortsat på fri fod og fungerer i dag som en ledende skikkelse i gruppen Kaldet til Islam på Nørrebro.

Yaqoub Ali og Abdul-Magid Fadel al-Ali ledte den 18. oktober 2013 en gruppe islamister fra Kaldet til Islam, der på en restaurant på Nørrebro truede formanden for Dansk Syrisk Forening, Mohammad Mahfoud, med at han skulle halshugges, fordi han ifølge dem er “kafir” (“vantro”).

Yaqoub Ali (kendt som “Abu Ubaydillah”)
Ragnhildgade 62 st, th.
2100 København Ø