Louise Stigsgaard Nissen: “Halshugninger er jo bare en trend”

Louise Stigsgaard Nissen

Vi kan være helt rolige i Danmark. De mange islamistiske ekstremister, der rejser til bl.a. Syrien og Irak for at kæmpe for erklærede terrorgrupper der halshugger små børn, har ingen interesse i at fortsætte konflikten, hvis de vender tilbage til Danmark. Det har de nemlig fortalt til Louise Stigsgaard Nissen, har hun udtalt til TV2 News.

Louise Stigsgaard Nissen beroliger med, at deres terror-turisme hos grupper som selv al-Qaeda finder for ekstreme, jo bare er en uskyldig “trend”. Danmark bør straks stå klar med jobs og uddannelsestilbud til disse “trendy terrorister”, når de vender tilbage igen, mener hun.

Vi anbefaler at Louise Stigsgaard Nissen lader sin egen familie stå model til disse stakkels terroristers “trendy” eksperimenter. Hun bør også overveje selv at melde sig som sex-slave for de “trendy” unge mennesker, så de jo helt uskyldigt kan få prøvet nogen af deres grænser af, inden de – som hun selv anbefaler – vender tilbage til Danmark igen, og kan springe jobkøen over.

Kom så, Louise. Smid tøjet, spred benene og lad dig halshugge af dem inden de skal tilbage til Danmark og forrest i jobkøen, præcis som du foreslår. Vis nu at du er seriøs og mener det.

Syrienblog mener:
Alle islamister skal stilles for en eksekutionspeloton.
Danmark bør straks indføre dødsstraf for terrorisme med tilbagevirkende kraft. Der er ingen grund til at værnepligtige skal belaste miljøet og øve på skydeskiver, når der er tusindvis af islamister i Danmark, der ikke alene belaster økonomien, men også udgør en trussel mod danske liv.

Er det for brutalt?
Så bare vent og se hvor brutale konsekvenser pladderhumanistisk passivitet får!
Man må gøre op med sig selv, om man vil tilfredsstille Amnesty International eller redde sit land.