ISIS-kriger fra Danmark truer med halshugning

10044_10151990716284498_577287598_n kopi

ISIS-krigeren Ahmed Samsam fra Odense truer med drab og halshugning i Danmark.

Knap har terrortruslen mod Norge fra ISIS-terrorister lagt sig, før den igen vendte sig mod Danmark. ISIS-krigeren Ahmed Samsam, som vi har skrevet adskillige artikler om, og som før har truet med halshugninger på sociale medier, har på ny udsendt skriftlige trusler på Facebook.

I truslerne som er skrevet natten til mandag på vores Facebookside, lover Ahmed Samsam, at han personligt vil sørge for halshugning til alle, der kommenterer på vores opslag.

Screenshot af Ahmed Samsams indlæg:

Skærmbillede 2014-07-28 kl. 02.28.37

Skærmbillede 2014-07-28 kl. 03.46.59

Skærmbillede 2014-07-28 kl. 04.59.36

Har udsendt trusler før
Det er bestemt ikke første gang, at Ahmed Samsam fremsætter trusler. I august sidste år skrev han en række indlæg på Facebook, hvor han skrev at alawitter er nogle beskidte dyr som skal udryddes, og at han personligt har trådt på deres rådne lig.

Ahmed Samsam

Ahmed Samsam

Er soldat for ISIS
Ahmed Samsam er soldat for terrorgruppen IS (Islamic State), der tidligere var kendt som ISIS. Gruppen er kendte for, at være så brutale, at selv al-Qaeda har taget afstand fra dem. Senere valgte al-Qaeda dog at anerkende dem igen – i ærbødighed for deres brutalitet!

Han har adskillige gange siden 2012 pendlet frem og tilbage mellem Syrien og Danmark. I Syrien har han primært opholdt sig hos ISIS i Ar-Raqqah, der er ‘hovedstad’ for den selvudråbte ‘islamiske stat’ (IS), der strækker sig helt til Mosul i Irak – og som er på både EU og USA’s terrorlister.

Ahmed (th.) med broderen Hamza. Faderen Jihad Samsam kom til Danmark efter det islamistiske oprør i Hama i 1982, hvor han støttede Det Muslimske Broderskab.
Ahmed (th.) med broderen Hamza. Faderen Jihad Samsam kom til Danmark efter det islamistiske oprør i Hama i 1982, hvor han støttede Det Muslimske Broderskab.
Broderen Hamza kæmper også for ISIS.
Broderen Hamza kæmper også for ISIS.


Politiet foretager sig intet
Vi har tidligere anmeldt Ahmed Samsam til Politiet for terror, men de valgte ikke at indlede nogen efterforskning. Vi har efterfølgende klaget til Statsadvokaten over afgørelsen, der aktuelt behandles hos Statsadvokaten for København.

PET vurderer at over 100 ekstremister fra Danmark har været i Syrien, men har ikke anholdt en eneste. Både Ahmed og Hamza opholder sig på nuværende tidspunkt i Danmark.

ISIS er kommet til Danmark
Norge har de sidste par dage været i højeste beredskab pga. en terrortrussel fra ISIS. Norge har kun halvt så mange jihadister som Danmark, der ifølge PET har over 100. Denne sag viser med tydelighed, at ISIS udgør en aktiv trussel mod Danmark. Det er under al kritik, at regeringen ikke foretager sig noget, og at der ikke sker anholdelser.

Det er ikke første gang, at terrorister er på spil i Danmark i forbindelse med Syrien. I oktober sidste år blev Mohammad Mahfoud, formand for Dansk Syrisk Forening, opsøgt af en gruppe terrorister på Nørrebro, hvor de truede ham med halshugning på en resterurant. I april i år blev der affyret skud mod et hus i Skanderborg, fordi ukendte terrorister mistænkte beboeren for at stå bag Syrienblog. Manden har dog aldrig haft nogen tilknytning til os, før der blev skudt mod hans families hus, hvor der befandt sig børn.

Politiet har stadig ikke anholdt en eneste jihadist eller ISIS-terrorist fra Danmark, selvom PET vurderer at over 100 har deltaget. Med den passivitet er det ikke et spørgsmål om, men hvornår de udfører deres næste terrorangreb på dansk jord.