Terrortrussel mod Norge


PST: Syrien-jihadister planlægger terrorangreb mod Norge.

Den norske efterretningstjeneste PST har for nyligt modtaget information om, at islamistiske ekstremister i Norge, der har været i Syrien, lige nu planlægger et terrorangreb mod Norge.

– PST modtog for nylig information om, at personer med tilknytning til islamistiske ekstremister i Syrien, kan have til hensigt at gennemføre et angreb mod Norge, udtalte Benedicte Bjørnland fra PST på et pressemøde i Oslo i dag.

Hun sagde også, at PST ikke ved hvem der står bag eller hvor terrorangrebet skal finde sted. Men det skulle angiveligt være inden for de kommende par dage, skriver Ekstrabladet.

Kommentar: Helt naturlig konsekvens af passivitet
Vi mener, at disse terrortrusler og evt. terrorangreb er en helt naturlig konsekvens af vestlige, og især skandinaviske myndigheders totalt passive indstilling til, islamistiske ekstremister der udrejser for at få militære færdigheder, terrortræning og ideologisk radikalisering hos diverse al-Qaeda grupper i bl.a. Irak og især Syrien.

Et terrorangreb mod Danmark når som helst, vil være fuldstændig forventeligt pga. de danske myndigheders fuldkomne passivitet. De vil blive inddirekte medskyldige ved et terrorangreb.

Danmark har dobbelt så mange Syrien-jihadister
Ifølge PST har kun omkring 50 personer fra Norge deltaget i terrorhandlinger mod Syrien, imens tallet er langt over 100 for Danmark. Der er derfor god grund til at forvente lignende terrortrusler og terrorangreb i fremtiden, og endnu bedre grund for regeringen til at handle nu!

Læs desuden:
Pressemeddelelse: Mulig terrortrussel mot Norge (PST, 24. juli 2014)
Rapport: Norske fremmedkrigere i Syria (PST, 18. juni 2014)