Daniel Rye Ottosen skaffede terrorister 15 millioner kroner

Daniel Rye Ottosen blev for nyligt frigivet af terrorister i Syrien efter 13 måneders fangenskab. På trods af Udenrigsministeriets rejseadvarsler og på trods af, at han i Syrien var blevet advaret af terrorister inden han blev kidnappet, valgte Daniel Rye at blive og lade sig kidnappe.

Hans familie har sammen med idrætsorganisationen DGI indsamlet over 15 millioner kroner til den islamistiske terrorgruppe ISIS, der er på såvel Syriens som på USA’s og EU’s terrorlister.

Pengene blev overdraget mod udlevering af Daniel. Det er en klokkeklar overtrædelse af terrorbestemmelserne i straffeloven, at indsamle og viderebringe penge til ISIS.

Hvor mange våben ISIS kan indkøbe for 15 millioner kroner og ikke mindst hvor mange uskyldige børn og kvinder de kan henrette med de våben, er svært at opgøre, men det er i hvert fald et tre-fire cifret tal. Der er ingen tvivl om at pengene udelukkende vil blive brugt til terrorhandlinger og henrettelser af civile i Syrien og Irak – men Daniel overlevede jo.

Mange uskyldige civile børn må nu lade livet, så familien Rye kunne få deres Daniel hjem. En Daniel, der fuldstændig selv havde valgt at løbe risikoen på trods af adskillige advarsler.

Terror-sponsor familien samlet. Fra venstre: Kjeld Rye, Anita Rye, Christina Rye, Daniel Rye og Susane Rye.
Terror-sponsor familien samlet. Fra venstre: Kjeld Rye, Anita Rye, Christina Rye, Daniel Rye og Susane Rye.

Børn i Syrien og Irak bliver lige nu henrettet af våben betalt af Familien Rye og DGI, imens Familien Rye nyder sommeren. Daniel ser hverken underernæret eller traumatiseret ud. Han ligner snarere en forkælet snothvalp, der er blevet købt fri på børns bekostning. Det er jo hvad han er.

Vi er i samarbejde med vores jurister i gang med at forberede en anmeldelse af Familien Rye og DGI for overtrædelse af terrorbestemmelserne i straffeloven.

Skam over Familien Rye!
Deres glæde, børns blod.