Medier amok: Tre illegale besættere fundet døde

Bomber nedkastes tilfældigt over Gaza af det zionistiske besættelsesregime.
Bomber nedkastes tilfældigt over Gaza af det zionistiske besættelsesregime.

Vestlige og danske massemedier er gået fuldstændig i selvsving:
Hele tre illegale zionistiske besættere fra den illegale stat Israel er fundet døde.

Den 8. juni forsvandt tre israelske besættere fra deres illegale bosættelse, som selv FN har erklæret ulovlig. Det aktiverede straks den zionistiske krigsmaskine. Hver gang der mangler noget i Israel, er det fast rutine at man sætter besættelsestropper og luftvåben til straks at straffe tilfældige civile palæstinenserne, før man foretager sig noget som helst andet.

Hver nat de sidste 14 dage har det zionistiske regimes luftvåben bombet Gaza dagligt. Mange tusinder af indbyggere er blevet berørt, herunder mange børn og kvinder. Desuden er Israels militær også rykket ind på jorden, hvor de bl.a. har:

  • Ransaget 1470 ejendomme, hvor de har begået både hærværk og tyveri.
  • Kidnappet 520 palæstinensere i Vestbredden om natten og fængslet dem.
  • 6 skoler er indtaget af besættelseshæren og omdannet til militært israelsk område.
  • 58 palæstinensere er blevet såret af luftangreb og overgreb fra besættelsenmagten.
  • 7 palæstinensere er dræbt. 5 på Vestbredden og 2 i Gaza.

Intet har vi hørt om alle disse overgreb de seneste 14 dage i danske medier.

BREAKING NEWS: TRE ISRAELSKE TEEAGERE FUNDET DØDE
I går skete det så. Man fandt ligene af tre israelske teenagere, og straks blev vestlige og danske massemedier aktiveret. Helt uden at have dækket de foreliggende begivenheder, beretter man straks om palæstinensisk terror mod det stakkels Israel. Man beskylder straks Hamas-“terrorister” for at være trængt ind og have kidnappet og dræbt teenagerne.

TV2 Nyhederne havde et indslag fra Jerusalem til aften, hvor vi skulle høre, hvordan Israel nu følte sig forurettet og angrebet. Hvordan man i Israel forbereder sig på at ‘slå til’ mod de såkaldte “terrorister”, der måtte stå bag. Illegale Israel er som altid det evige offer

Vi har bombet infrastruktur og lukket institutioner. Vi har ødelagt private hjem, og vi er ikke færdige endnu!

Benjamin Netanyahu, Israels premierminister.