Dusør fordoblet: 50.000 kroner

Dusør for oplysninger om skyderi i Skanderborg fordobles til 50.000 kroner.

Vi har fordoblet dusøren for troværdige oplysninger om den eller de personer, der stod bag et skyderi mod et hus i Skanderborg, hvor gerningsmændene mistænkte, at en person med relation til Syrienblog skulle holde til. Det viste sig dog at være en helt tilfældig person.

At wahhabistiske rotter ikke har hjerne nok til at finde og ramme det rigtige mål ændrer ingenting. Det var et angreb rettet mod os og de ansvarlige vil blive fundet og vil blive stillet til ansvar. Vi accepterer ikke noget andet udfald. Vi søger til vi finder hvad vi søger.

Det ville dog være dumt at begynde at søge, før man har forsøgt at få byttet serveret. Derfor har vi fordoblet den tidligere dusør på 25.000 kroner til nu 50.000 kroner.

Zionistiske myndigheder er uduelige for anti-zionister
Myndighederne ønsker ikke sagen opklaret, selv om de med fingrene kan udpege samtlige gerningsmænd, hvis de ønskede. Man skal være naiv ud over alle grænser, hvis man ikke er fuldstændig bevidst om, at afdelingen for Mossad og CIA i Danmark (PET) naturligvis er fuldstændig bevidste om, hvem der stod bag.

Havde det været børne- og dyremishandlerforeningen Dansk Mosaisk Trossamfund som angrebet havde været rettet imod, ville sagen naturligvis være blevet opklaret for længst.

Zionistiske agenter står bag
Det zionistiske satellit-regime i Danmark har ingen interesse i opklaringen af et angreb målrettet en uafhængig anti-zionistisk blog, udført af wahhabistiske al-Qaeda agenter, der jævnligt har samtaler med Mossad i Danmark (PET), og som PET ofte forsøger at hverve med held.

Alene det at efterforskningen ligger hos lokalpolitiet (landbetjenten) viser med største tydelighed, hvor stor en joke de zionistiske myndigheder og Mossad i Danmark (PET) gør ud af sagen.


Dusøren udbetales i Bitcoin efter aktuel kurs svarende til beløbet.
Du kan selvfølgelig henvende dig fuldstændig anonymt. Vi behøver ikke engang dit navn.

Kontakt os