Idioti og DGI finansierer terror

Ifølge massemedierne er den 25-årige amatørfotograf Daniel Rye Ottosen blevet frigivet efter 13 måneder som gidsel hos en terrorgruppe i Syrien.

På trods af Udenrigsministeriets advarsler mod at rejse til Syrien, og på trods af at terrorgruppen der kidnappede ham, ifølge massemedierne angiveligt opfordrede ham til at forlade området inden han blev kidnappet, blev idioten Daniel Rye Ottosen og ventede på at blive kidnappet.

Idioten Daniel Rye Ottosen er angiveligt tidligere eliteidrætsudøver hos DGI. De besluttede derfor at starte en hemmelig indsamling til al-Qaeda, for at få idioten frigivet – efter at han selv havde opsøgt sine kidnappere, og ligefrem ventet på dem efter at være blevet advaret.

DGI – der modtager statsstøtte – kan hermed føjes til listen over bidragsydere til al-Qaeda.

Vi har naturligvis tænkt os at anmelde DGI til Politiet for deres ulovlige pengeindsamling til en terrororganisation. Hvis Politiet vælger at afvise den, som vores andre anmeldelser om terror, kan vi jo passende starte en indsamling til Hezbollah og PFLP – så skal de nok reagere – mod os!

Daniel Rye Ottosen bør skamme sig over hvor stor en klovn han er, og over hvor mange civile syriske børneliv de penge som hans idioti har udløst til terrorgrupper, kommer til at koste.

Daniel Rye Ottosen der rejste frivilligt, opsøgende og oplyst om risikoen, overlevede. Nu må civile syrere betale prisen for en terrorgruppe, der er blevet styrket af DGI’s løsepenge.

Hvis ikke hans plan var selvmord, må han have været så naiv og manisk ud over alle grænser, at han hører hjemme på en lukket psykiatrisk institution, hvor der er pædagoger til at sørge for, at han ikke begår flere dumheder, der koster andre menneskers liv.

Daniel Rye Ottosen er hermed nomineret til at modtage Syrienblogs Nytårstorsk 2014.

Til de som stadig ikke har fattet budskabet, der ellers har været tydeligt i flere år:
HOLD JER LANGT VÆK FRA SYRIEN!