USA og Frankrig: Syrien har brugt kemiske våben – igen

USA og Frankrig beskylder igen Syriens regering for at bruge kemiske våben, på trods af at Syrien har destrueret 80% af sine kemiske lagre under international observation.

De desperate beskyldninger kommer kort tid efter den syriske hærs sejr i Homs. Sidste år, hvor man nær havde indledt bombekampagner mod Syrien, kom beskyldningerne desperat efter den syriske hærs sejr i Al-Qusayr.

Det er angiveligt såkaldte ‘klor-bomber’, som Syriens regering skulle have anvendt. Hvad værre ved klor der skulle være frem for konventionelt sprængstof, som jo er helt acceptabelt, er os en gåde. Vi kender det alle fra den kommunale svømmehal, hvor kommunen bruger kemiske våben mod os. Faktisk var det tilsat drikkevandet i Danmark helt frem til 2009. Nu “nøjes” man med at tilsætte det ekstremt giftige fluor. Det officielle argument er hensyn til danskernes tandhygiejne. Hvis man tror på, at det er noget der bekymrer myndighederne, så er teorierne om at fluor er fordummende i hvert fald også dokumenteret. Tilbage til Syrien!

Der er ingen tilfældig timing i konflikten. Kemiske våben er altid anvendt, når det går godt for hæren, aldrig når de har været pressede. Tortur-rapporter om ‘regimet’ udkommer (sjovt nok) altid få dage før Geneve forhandlingerne, og aldrig umildbart efter at den påståede tortur reelt skulle have fundet sted. Intet er overladt til tilfældighederne. Alt er timet og tilrettelagt.

Hvordan redder man civile, der angiveligt bliver bombet med kemiske våben? Man bomber dem, selvfølgelig. Det er den mentalitet som journalister, politikere og akademikere dybt seriøst og fuldstændig ukritisk bekender sig til her i landet. Jan Øberg som eneste undtagelse!
Det er den mentale sygdom, som de igennem deres medier (og fluor) påvirker folk med.

“Vi kan ikke se på længere. Vi er nødt til at gribe ind!”

Det ligner til forveksling et citat fra Hitlers tale, skrevet af propagandaminister Dr. Joseph Goebbels, forud for Tysklands invasion af Polen i 1939. Dengang Polen jo naturligvis angreb stakkels Hitler, og hvor Hitler jo som bekendt var ‘nødt til’ bittert at forsvare fædrelandet. Nåh ja, forresten – det var også Hitler, der startede med at tilsætte fluor i drikkevandet. Dog ikke i den kommunale vandforsyning, men i KZ-lejrenes! Efterfølgende har det været en gåde for historikere, hvorfor jøderne så sjælendt gjorde oprør i lejrene. Lige så stor en gåde er det for os, hvorfor danskerne og amerikanerne ikke gør oprør mod deres terror-regimer.

Til aften udtalte USA’s udenrigsminister John Kerry, at han har “set data der tyder på anvendelsen”, og at man nu vil optrappe støtten til de såkaldte ‘oprørere’ igennem gruppen ‘Syriens Venner’, som Danmarks regering bidrager til. Resultatet er altså indtil videre flere amerikanske og danske skattekroner til terroristerne.

Vi kræver no-fly-zone: Danmark bruger kemiske våben mod eget folk!

Frankrig har sagt, at de overvejer at bombe svømmehallen, så ikke flere børn skal dø af de kemiske stoffer.
Frankrig har sagt, at de overvejer at bombe svømmehallen, så ikke flere børn skal dø af de kemiske stoffer. Det er langt mere humant, hvis de dør af konventionelt fransk sprængstof.
Frankrig overvejer at oprette en no-fly-zone i Hørsholm.
Frankrig overvejer at oprette en no-fly-zone i Hørsholm.
Pas på med at købe for store mængder, selvom det er på tilbud - det kan medføre krig mod Frankrig og USA.
Pas på med at købe for store mængder, selvom det er på tilbud – det kan medføre krig mod Frankrig og USA.