Uskyldig mand beskudt i Skanderborg

En uskyldig mands hus blev beskudt af al-Qaeda terrorister onsdag aften i Skanderborg, fordi han blev beskyldt for at være os.

Årsagen er ifølge Politiet, at en mand der har bopæl på adressen, skulle være blevet sat i forbindelse med Syrienblog. Ingen kom til skade ved skyderiet.

Vi har intet kendskab til manden, som ekstremistiske islamister i Danmark af en eller anden underlig grund, har udpeget som “bagmanden bag Syrienblog”.

Vi har hele tiden observeret de islamistiske miljøer i Danmark, og har flere kilder med tilgang til dem. I november sidste år fik vi et tip om, at man i miljøet var begyndt at sprede et navn og en adresse på en bestemt person i Skanderborg, som man ville forbinde med os.

PET var advaret – foretog sig intet
Vi tog kontakt til manden og spurgte ham, hvad fanden han havde rodet sig ud i. Det kunne han heller ikke selv svare på. Truslerne mod ham tiltog i miljøet og vi forventede et snarligt angreb på hans bopæl. Vi valgte derfor at bryde vores eget princip, da vi den 13. november 2013 kontaktede PET for at opfordre dem til at være opmærksom på den fremmede persons sikkerhed.

Det lyder selvfølgelig rablende naivt, men vi vidste allerede dengang, at vi ville få brug for at kunne udstille vores henvendelse senere. Vi havde dog ikke regnet med, at der gik så lang tid.

Opfordring til PET

Vi modtog aldrig nogen bekræftelse fra PET, der helt bevidst ser gennem fingre med terrorister der hærger Syrien. Terror mod Syrien tjener Israels, Mossads og dermed PETs interesser.

Vi har en fornemmelse af, hvem der i miljøet startede rygterne dengang. Planen var også at det skulle offentliggøres på et tidspunkt, men da det nu er blevet en straffesag må det vente, da vi har et klart princip om, at vi ikke samarbejeder med myndigheder der modarbejder Syrien.

Konklusion:
Ekstremistiske islamister har våben i Danmark. De har vist viljen til at rette dem mod deres selvudråbte fjender på dansk jord. Myndighederne, regeringen, Politiet og PET foretager sig stadig ingenting i kampen mod aktive medlemmer af al-Qaeda i Danmark. Desuden kan de uhindret fortsætte deres pendleri til Syrien, hvor de får våben-træningen.

Man kan under ingen omstændigheder stole på danske myndigheder.

Vi har for længst sikret os det nødvendige netværk i Danmark til at kunne svare proportionalt igen på selv det værst tænkelige angreb på vores kilder og vores venner i Danmark. Den eneste grund til at vi orienterede PET dengang, var fordi truslerne var rettet mod en fremmed person, der ikke havde noget med os at gøre. Angriber de os, angriber vi dem. Ingen tvivl om den sag. Nødværge er en lovlig ret. Den eneste forskel er, at vi rammer vores mål.

Selv om angrebet ikke ramte os, opfatter vi det som et attentat rettet mod os begået af terrorister. Vi vil derfor tage kontakt til vores gode netværk i både Danmark og udlandet.

One Comment