Syv mænd halshugget i Banesh

Syv mænd blev i går halshugget af terrorgruppen ‘Jound al-Aqsa’ i byen Banesh i Idleb.

Det skriver det syriske website Hadath News. Billederne derfra er så ekstreme, at vi har valgt at sløre ofrenes ansigter af hensyn til deres værdighed. Vi mener dog det er ekstremt vigtigt at bringe dem, og synes det er ærgerligt, at massemedierne kun offentliggører brutale billeder fra Syrien, når nogen forsøger at give Præsident Assad skylden for forbrydelsen.

Vi forventer ikke at disse terrorister har relation til Danmark eller Europa, men genkender man en terrorist på en af billederne, er det naturligvis helt afgørende at man kontakter os.

Skulle det vise sig at en af dem er europæer, bliver det interessant at høre de israelske efterretningstjenester i Europa, bl.a. PET, klynke over “bevismanglen”. PETs talrige “terrorsager” mod t-shirt sælgere og tv-stationer har vist, at Mossadregimet i Danmark kan tage hvem de vil have.

Et fuldstændig ubenægteligt faktum er det, at terrorister fra hele verden der ønsker at begå forbrydelser mod Syrien, nyder såvel politisk som økonomisk og militær støtte fra USA, EU, Israel, Saudi-Arabien, Qatar, Tyrkiet, Danmarks regering og Mossads danske afdeling (PET).

1601347_234087993454276_6657863578414447393_n kopi