Al-Qaeda terrorister udeblev fra Langkær Gymnasium i måneder – blev straks genoptaget igen

Rygning er strengt forbudt i Islam og kan fuldstændig sidestilles med indtagelse af alkohol. Michael Chau er en pendler; Hellig i Syrien, kuffar i Danmark.
Rygning er strengt forbudt i Islam og kan fuldstændig sidestilles med indtagelse af alkohol. Michael Chau er en pendler; Hellig i Syrien, kuffar i Danmark.
To tilbagevendte al-Qaeda terrorister i Danmark, der har været i Syrien, er blevet genoptaget på Langkær Gymnasium, som de ellers forlod for at deltage i terrortræning.

Det drejer sig bl.a. om risgnaskeren Michael Chau, der er tilbagevendt til Danmark og igen går på Langkær Gymnasium. Her er han blevet modtaget med kyshånd af rektor Anders Østergaard, der vælger at se igennem den meget fravær, der er forbundet med terrortræning.

Hvis en dansk elev er syg i blot få uger, svarende til 2%, er der ingen nåde. Kun terrortræning hos al-Qaeda er tilsyneladende godkendt fravær på Langkær Gymnasium, fortæller en elev til Syrienblog, der naturligvis ønsker at være anonym.

Sammenholdt med Politiets og anklagemyndighedens totale passivitet og PET’s hyggesamtaler med Michael Chau, viser denne beslutning med tydelighed, at myndighederne dækker over, støtter og hjælper al-Qaeda terrorister i Danmark, når bare de begår terror de rigtige steder.

Det er ekstremt usædvanligt at kunne vende tilbage til et gymnasium efter flere måneders fravær. Man skal være yderst naiv, for ikke at mistænke PET for at have hjulpet deres partner ind, fortæller en gymnasielærer fra et andet gymnasium på sjælland til Syrienblog.

Al-Qaeda hverver frit krigere på Langkær
En tidligere elev der afsluttede på Langkær Gymnasium sidste år fortæller, at der er en hvervegruppe på gymnasiet, der forsøger at få muslimer til at tage afsted til Syrien. De forsøger også at få danske elever til at konvertere med henblik på afrejse.

Michael Chau er en del af denne gruppe, som lærerne af rektor Anders Kjær Østergaard og bestyrelsen er blevet forbudt at gribe ind over for.

Fredagsbøn er godkendt fravær
Den tidligere elev, der af naturlige årsager ønsker at være anonym, fortæller desuden at ingen muslimske elever behøver komme i skole om fredagen på Langkær Gymnasium, hvis de siger, de skal til fredagsbøn. Det er angiveligt en beslutning truffet af rektor Anders Østergaard.

Zionister i bestyrelsen
Udover Anders Kjær Østergaard ledes Langkær Gymnasium af en bestyrelse på i alt seks medlemmer. På listen finder man ikke overraskende også et jødisk navn, vicerektor Yago Bundgaard.

Ingen anden end Yago kan leve bedre op til sit navn, der iflg. siden sheknows.com betyder:
The name Yago is a Hebrew baby name. In Hebrew the meaning of the name Yago is: Supplanter. People with this name have a deep inner need for quiet, and a desire to understand and analyze the world they live in, and to learn the deeper truths.

Michael Chau vil gerne halshugge Ahmed Akkari.
Michael Chau vil gerne halshugge Ahmed Akkari og andre vantro.
Michael Chau (th.) med en østrigsk Steyr AUG (5.56mm.) i Syrien. Al-Qaeda er meget afhængige af vestlige penge- og våbenleverancer i Syrien.
Michael Chau (th.) med en østrigsk Steyr AUG (5.56mm.) i Syrien. Al-Qaeda er meget afhængige af vestlige penge- og våbenleverancer i Syrien fra europæiske regeringer, USA, Israel, Saudi-Arabien, Qatar og Tyrkiet.