Radikal risgnasker vil forære en million til hjemvendte Syrien-krigere

Danske myndigheder mener at terrorister som Ahmed Samsam og Özgür Deveci kan stoppes ved hjælp af forebyggende samtaler og støttefamilier. Det investerer de millioner af skattekroner i.
Danske myndigheder mener at terrorister som Ahmed Samsam og Özgür Deveci kan stoppes ved hjælp af forebyggende samtaler og støttefamilier. Kunne du finde på at adoptere en af dem?
Integrationsborgmester Anna Mee Allerslev (R) i København vil forære yderligere en million kroner til tilbagevendte al-Qaeda terrorister, der har været i Syrien for at begå terror.

Oven i de 750.000 kroner der allerede foræres til tilbagevendte al-Qaeda krigere, der er rejst fra København til Syrien for at begå terrorhandlinger for islamistiske terrorister, vil den radigale risgnasker Anna Mee Allerslev nu forære yderligere en million kroner.

Ifølge ‘terrorforskeren’ Magnus Ranstorp klarer Aarhus Kommune det endnu bedre end København, ved at arbejde med både dialog og støttefamilier til tilbagevendte al-Qaeda terrorister, skriver Ekstrabladet i dag.

Vi har kigget i kalenderen – den viser endnu ikke 1. april.
Vi har derfor kun et eneste spørgsmål til Anna Mee Allerslev, Magnus Ranstorp, Aarhus Kommune, Justitsministeren og PET:

– Hvis man rejser til Tyrkiet, Israel eller USA og sprænger bomber og halshugger vantro børn for al-Qaeda, får man så også tilbudt en støttefamilie, når man vender tilbage til Danmark, eller er det en helt særlig omstændighed, der kun gør sig gældende omkring Syrien?

Officielt portræt af Anna Mee Allerslev (R), integrationsborgmester i København.
Officielt portræt af Anna Mee Allerslev (R), integrationsborgmester i København.