Tyrkiet nedskyder syrisk fly

En tyrkisk F-16 jager (billedet) har nedskudt et syrisk fly.
En tyrkisk F-16 jager (billedet) har nedskudt en syrisk MiG-23 i grænselandet.

Jabhat al-Nusras bedste ven, den islamistiske diktator Recep Tayyip Erdoğan af Tyrkiet, har idag bekræftet at hans zionistiske NATO-hær har nedskudt en syrisk MiG-23.

Officielt påstår det tyrkiske terrorregime at flyet blev nedskudt da det krænkede tyrkisk luftrum, men som sædvanlig styrtede flyet ned på syrisk jord. Flyet er altså ifølge officielle tyrkiske kilder “fløjet videre” til Syrien, efter at være blevet skudt ned af dem over tyrkisk luft.

Piloten nåede at udløse sit katapultsæde og overlevede. Han er nu indlagt på hospital, hvor SANA har haft lejlighed til at interviewe ham. Han udtaler bl.a. at han befandt sig 7 km inde i Syrien, da han blev skudt ned af det noget nyere og teknologisk overlegne tyrkiske F-16 fly.

Jabhat al-Nusra der støttes af det tyrkiske folkemordsregime, har i de seneste dage hærget den armenske by Kesab i Syriens Latakia-provins tæt på grænsen til Tyrkiet. Flyets opgave var at assistere syriske styrker på jorden i området i kampen mod al-Nusra terroristerne.

Tyrkere hader armenere og har flere gange i historien forsøgt at udslette det armenske folk i modbydelige folkemord, som de nægter at anerkende. Derfor er det ikke overraskende, at den tyrkisk-støttede terrorgruppe Jabhat al-Nusra er gået målrettet efter denne armenske by i Syrien. Mindre overraskende er det, at Tyrkiet nedskyder det syriske jagerfly, der havde til opgave at fordrive al-Qaeda terroristerne væk fra de civile armenske områder.

En talsmand for det syriske luftvåben har overfor RT bekræftet, at de tyrkiske røverhistorier er løgne og slået fast, at syriske fly ikke var i tyrkisk luft.

Kebabsnaskerne ser ud til at ville fortsætte deres folkemord på uskyldige armenere og syrere. Også kurdiske områder i nordsyrien er Jabhat al-Nusra gået målrettet efter – formentlig på direkte ordre fra det racistiske regime i Ankara.

Interview med den nedskudte pilot:

Der er store protester i Tyrkiet mod diktatoren Erdogan. Hans seneste træk er, at han nu vil forbyde Twitter og Facebook i Tyrkiet.
Der er store protester i Tyrkiet mod diktatoren Erdogan. Hans seneste træk er, at han vil forbyde Twitter.