Ahmed Samsam er på vej til Syrien – igen

attachment kopi

Al-Qaeda terroristen Ahmed Samsam er igen på vej fra Danmark til Syrien for at udføre nye terrorhandlinger i det uroplagede land.

Det fortæller Ahmed Samsam stolt i offentlige indlæg på Facebook, hvor han også kommenterer utugt i mellem andre brugeres forældre. Desuden har han for nyligt oprettet et opslag på sin Facebook-væg, hvor han skriver at han ikke forstår hvorfor kvinder dækker sig af frygt for kulden, men ikke gør det af frygt for Allah.

Det er grinagtigt at Ahmed Samsam spiller så hellig, da han selv er kendt for at feste, begå kriminalitet, indtage stoffer og kneppe piger i både Odense og København. Han har endda haft profiler på internettet, hvor han søgte utugt med piger, og har ligeledes lagt an på flere tilfældige piger fra sin nuværende Facebook-profil.

Bruger Syrien til krigs-turisme
I september 2012 stod Ahmed Samsam frem i DR-programmet “21-Søndag” med Puk Damsgård. Her fortalte han, at han kæmpede for frihed og demokrati, og at han ville kæmpe i Syrien til ‘sejren eller døden’. Intet af det var sandt. Få dage efter kunne vi afsløre, at Ahmed Samsam er en islamist, der sympatiserer med al-Qaeda grupper, og at han kæmper for indførelsen af et islamistisk kalifat i terrorgruppen Kata’ib Al Iman. Den 19. august 2013 kunne vi afsløre, at Ahmed Samsam igen var tilbage i Danmark – uden sejr eller død. Ahmed Samsam har vist sig at være en løgnagtig kujon.

Er en tøsedreng
Ahmed Samsam har alle gange i Syrien opholdt sig tæt på den tyrkiske grænse nær byen Ar-Raqqah i det nordlige Syrien. En by uden strategisk betydning, som de syriske myndigheder har ignoreret det meste af konflikten. Det har gjort byen til højborg for terrorgruppen ISIL og dens undergrupper, som har kunne opholde sig der uden større risiko. Ahmed Samsam har ikke haft nosser til at trænge dybere ind i Syrien, hvor de rigtige kampe foregår. Han har mest bare fordrevet tiden som jihadist under beskyttede forhold, og har ikke vist vilje eller evne til at løbe nogen større risiko. Når kampene endelig opstår, løber han tilbage til Tyrkiet igen.

Formentlig PET-agent
Vi har flere gange anmeldt Ahmed Samsam til Politiet for hans åbenlyse og dokumenterede overtrædelser af terrorbestemmelserne i straffeloven. Jurister har gang på gang i de etablerede medier vurderet, at disse Syrien-ture med automatvåben og al-Qaeda flag er ulovlige. Alligevel har Politiet intet foretaget sig. For at kunne holde den almindelige anklagemyndighed væk fra så alvorlige overtrædelser af loven, kræver det at man er beskyttet af PET. Hvis ikke PET dækker over en, er det fuldstændig umuligt at undgå det almindelige politis interesse – både som terrorist i Syrien, og som bandemedlem i Vollsmosegruppen ‘Black Army’. Der kan efterhånden ikke være tvivl om, at Ahmed Samsam er en agent for PET og FE.

FE er Forsvarets Efterretningstjeneste, og de har tidligere vist stor interesse for personer med tilknytning til Syrien-konflikten. Personer der ved noget om, hvordan den militære situation i landet er. Det skyldes, at FE samarbejder med NATO, der på baggrund af deres trusler og planer om at angribe Syrien, hungrer efter oplysninger af militær karakter. Her kan kujoner som Ahmed Samsam vise sig nyttige for den globale zionisme, undgå straf for sine forbrydelser og muligvis også modtage penge. Tænk at være al-Qaeda kriger, PET-agent og nyttig idiot for Israel og NATO på samme tid. Ahmed Samsam står blottet tilbage helt uden ære.

Der findes ingen luder på Vesterbro med mindre ære end Ahmed Samsam. De har i det mindste kun solgt deres krop – Ahmed Samsam har solgt hele sin sjæl.